Postao otac drugi put
0

Luka Šulić iz 2Cellos dobio kćerku Hanu

Klix.ba
Poznati violončelista Luka Šulić već neko vrijeme prioritet je dao porodici, supruzi Tamari i sinu Valu, a obaveze prema 2Cellos je ostavio sa strane. Njegova sreća sada je duplo veća, jer je po drugi put postao otac, a vijest o prinovi objavio je na Instagramu.

Luka je dobio kćerku kojoj su on i supruga dali ime Hana.

Emotivna poruka oduševila je brojne pratioce, a u manje od sat vremena fotografija na kojoj poziraju Lukina supruga i kćerka 'sakupila' je više od 12 hiljada lajkova.

"Naša mala princeza Hana se rodila. Tako sam ponosan na nju i njenu majku, moju predivnu suprugu Tamaru Šulić. Ovo je dokaz da se stvari uvijek ne odvijaju kako planiramo i da univerzum ima svoje planove. Hana nas je iznenadila rodivši se dvije sedmice prije očekivanog datuma", poručio je Luka na Instagramu.

Za vrijeme porođaja Šulić je bio u Rimu, gdje je snimao svoj prvi solo album Vivaldijeva "Četiri godišnja doba".

"Žao mi je što nisam bio na porođaju, ali supruga mi je rekla: 'Bolje kratki i brzi porođaj bez tebe, nego dugi i teški s tobom kraj mene. Bio sam prisutan na porođaju prvog djeteta koji je bio dug. Jedva čekam sutra krenuti kući, upoznati svoju kćerku i primiti je u naručje", kazao je Šulić.

Par je u vezi od 2015. godine, vjenčali su se 7. jula 2017. na intimnoj ceremoniji u Sloveniji, a prvo dijete sina Vala dobili su prije dvije godine.