Emotivna poruka
10

Kim Kardashian se oprostila od Karla Lagerfelda

Klix.ba
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kim Kardashian u arhivi čuva nekoliko fotografija sa njenog prvog modnog fotošutinga koji je napravio upravo Karl Lagerfeld, te se povodom njegove smrti prisjetila lijepih trenutaka.

"Izgubili smo veliku legendu! Bio si velika inspiracija cijelom svijetu! Ti si radio na mom prvom fotošutingu, a ja sam bila jako nervozna jer sam radila sa tako velikim umjetnikom. Svijet je mnogo ljepši jer si postojao. Ja sam i više nego počašćena što sam te upoznala i imala priliku raditi s tobom. Mnogo smo te voljeli i mnogo ćeš nam nedostajati", napisala je Kim u opisu fotografije.

Prije nego je prvi put radila sa njim, Kim je čula glasine o tome da on svakoj osobi sa kojom radi po prvi put odmah nakon snimanja poklanja Chanel torbicu. Istakla je da je jedva čekala da sazna da li su glasine istinite.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Međutim, kad smo počeli snimati, na setu se pojavila moja mama Kris Jenner obučena u Chanel od glave do pete. Nosila je i rukavice ali i naočale, naučnice, čizme i jaknu. Nosila je samo Chanel. Ja sam mislila da je to blamirajuće, ali se Karlu ona jako svidjela te se uskoro pojavio sa torbicom. Ali nije ju poklonio meni, nego Kris", rekla je Kim otkrivši usput da je tada bila trudna, te da su joj hormoni "divljali" pa je otrčala u drugu sobu i prasnula u plač.

Sve to mi je jako teško palo, a moji hormoni su me izluđivali te sam izašla iz prostorije i pozvala moju rodicu Cici da me smiri.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

"Bila sam jako ljuta što je moja mama 'ukrala' moj momenat. Ali što je još važnije, torbicu sam željela pokloniti North kao suvenir sa mog prvog i jedinog fotkanja dok sam bila trudna", rekla je Kim.

Nedugo nakon ovog događaja, Kim i Kanye su ukrasili naslovnu časopisa Harper's Bazaar, te je ona tada kroz smijeh ispričala priču o emotivnom momentu sa snimanja, a Karl ju je smatrao interesantnom te ju je zatim nagradio sa čak dvije Chanel torbe.