Oduševili fanove
1

Jennifer Aniston: Cijela ekipa "Prijatelja" se okupila na večeri, bilo je odlično

L. K.
Jennifer Aniston je gostujući u emisiji Howarda Sterna potvrdila da se svih šest "Prijatelja" okupilo na večeri prvi put nakon dugo vremena. Iako su mnogi fanovi mislili da su na večeri bili samo Jennifer, Matt LeBlanc i Courteney Cox, glumica je objasnila cijelu situaciju.
Ekipa je uspjela naći vremena, svi su se okupili u kući Courteney Cox.

"Prije nekoliko dana smo večerali zajedno. Cijela ekipa. Svi su bili tu. David Schwimmer je bio u gradu i svi smo imali dovoljno vremena, pa smo se sastali. Mnogo smo se smijali", rekla je 50-godišnja glumica.

Akcenat je stavila na činjenicu da je cijela večer bila ispunjena smijehom i zabavom te se nasmijala na Sternovo pitanje o tome da li se iko skinuo tokom druženja, jer se slična situacija odigrala u jednoj od epizoda serije.

"Bili smo kod Courteney, niko se nije skinuo, bili smo jako civilizovani. Ali smo se mnogo smijali", rekla je raspoloženo.

Serija "Prijatelji" (Friends) priča o šest prijatelja koji se svakodnevno druže u New Yorku. Glavne uloge tumače Aniston (Rachel), Lisa Kudrow (Phoebe), Courteney Cox (Monica), Matt LeBlanc (Joey), David Schwimmer (Ross) i Matthew Perry (Chandler). Snimana je od 1994. do 2004. godine i sadrži svekupno deset sezona. Iako je snimanje završeno prije 15 godina, serija je i danas popularna i nastavlja osvajati nove generacije.

"Svima nam nedostaje serija. Ja ne bih bila ovo što jesam bez svega toga. Ne znam da li bi trebalo da snimimo neke nove epizode serije, mislim da nova verzija ne bi bila ni približno dobra kao ovih deset sezona. To bi moglo uništiti cijelu stvar", kazala je Aniston.