Od 4. jula
1

Pogledajte trailer filma "Spider-Man: Daleko od kuće" koji ćete ovog ljeta gledati i u bh. kinima

Klix.ba
Kako to izgleda kada Spider-Man odluči uzeti odmor od spašavanja svijeta te ode na dvosedmično evropsko putovanje s prijateljima pogledajte u prvom službenom traileru filma.

Trailer ne otkriva previše, ali jasno je da ovo ljeto pratimo Petera Parkera i njegovo društvo na putovanju po različitim evropskim destinacijama: New Yorku, Pragu, Londonu, Veneciji, Rimu, Berlinu, švicarskim Alpama... Peterov plan da na odmoru ostavi svoje superherojske dužnosti po strani neće ići kako je zamislio, jer bezbrižno putovanje se prekida kada na scenu stupi Jake Gyllenhaal kao Mysterio.

Čini se da će Peter Parker ipak morati izvaditi svoje Spider-Man odijelo i ovog puta i daleko od sigurnosti vlastitog doma spašavati ne samo svoje prijatelje nego i cijeli svijet.

Režiser filma je Jon Watts, dok scenarij potpisuju Chris McKenna i Erik Sommers, kompletna ekipa koja je radila i na filmu "Spider-Man: Povratak kući". Producenti filma su Kevin Feige i Amy Pascal.

Već poznatu glumačku postavu čine Tom Holland kao Spider-Man, Zendaya kao Michelle, Marisa Tomei kao ujna May, Jacob Batalon kao Ned, Tony Revolori kao Flash i Jon Favreau kao Harold Happy Hogan.

Novi glumci u postavi su Jake Gyllenhaal kao Quentin Beck/Mysterio, J.B. Smoove, Numan Acar i Remy Hii. Također ćemo imati priliku gledati Samuela L. Jacksona u ulozi Nicka Furyja.

Film ćete moći pogledati od 4. jula 2019. u bh. kinima.