OBN TV
0

Promo / Nikad nije kasno: Seksi Rumunka zavela žiri i bacila ga u trans

Treća sezona showa u kojem nastupaju pjevači veterani do sada je pokupila samo hvalospjeve. Večeras od 20 sati na OBN-u gošća u žiriju Nikad nije kasno bit će šarmantna Tijana Dapčević.

Nigdje nije tako sjajna i opuštena atmosfera kao u ovom showu. Večeras su na jednom mjestu kandidati koje je muzika spasila depresije, bivši pjevači koji su se zaželjeli velike scene, šarmeri i zavodnice. Vidjet ćete novu Hanku Paldum iz Jagodine i novog Zdravka Čolića, direktno iz Bosne.

Na velikoj će se sceni predstaviti i šarmantne kandidatkinje iz Makedonije i Rumunjske, koje će svojim interpretacijama zadiviti i žiri i publiku. Neće izostati ni ispovijesti iz mladost i zanimljive podrške u studiju. Kandidatkinji iz Makedonije posebno se obradovala šarmantna Tijana Dapčević, koja gostuje u žiriju, a odlično znanje makedonskog jezika pokazao je i Mare. Dobru atmosferu napravit će i jedna natjecateljica iz Beograda koja će svojom energijom i dobrim rokenrolom očarati i razdrmati žiri.

Po imenima predstavit će Danijela Milijević, Goran Stojanović, Senka Panić Frencky, Barbara Jakovleska, Ljubinko Purić Purke, Kristina Voicu, Elvir Ramić Eli i Emir Hasić. Šest kandidata prolazi izravno u drugi krug, dok će se njih dvoje naći u internet glasanju.