Vjerovali ili ne
51

Fox predstavio reality u kojem se muškarci takmiče da jednoj ženi naprave dijete

E. Sk.
Televizija Fox predstavila je novi reality format pod nazivom "Labor of Love". Riječ je o bizarnom showu o kojem pišu brojni svjetski mediji, u kojem će 15 muškaraca pokušati napraviti dijete glavnoj protagonistici Kristy Katzmann.

Sve će se odvijati pod voditeljskom palicom Kristin Davis, glumicom koja se proslavila ulogom Charlotte u seriji "Seks i grad".

Razvedena Kristy još uvijek nema djece jer je, kako kaže, karijeru oduvijek stavljala na prvo mjesto, piše The Guardian.

Biološki sat joj otkucava, a svoju šansu vidi u ovom showu gdje bi mogla upoznati oca djeteta.

"Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Pokušala sam se snaći na spojevima, jer želim zasnovati porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovjetiti s mojom pričom", kazala je Kristy.

U prvoj epizoda showa muškarci čekaju u redu da doniraju spermu dok im voditeljica objašnajva da će tako provjeriti koliko su kandidati plodni i da o tome ovisi daljnji ostanak u showu. Kandidati toga nisu bili svjesni pa su ih voditeljicine riječi šokirale. Ipak, svi su pristali na naredni korak.

"Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali", ispričala je Kristy.

Svojim učešćem u showu muškarci će morati pokazati kako se snalaze s djecom, mijenjati pelene i paziti na djecu, a kako bi stekli dojam o trudnoći, spojit će ih na aparat koji simulira porođajne bolove. Svake sedmice jedan takmičar će napustiti show.