Ljubav i veze
0

Zrela i dobrostojeća dama traži mladića za dobar provod

Sarajevo-x.com
Njujorška kompanija koja organizuje spojeve na slijepo priređuje događaj na kojem namjerava spojiti zrelije žene koje imaju nepregledno bogatstvo sa mladim muškarcima spremnim za zajednički život i seksualne igre sa starijom damom.

Jeremy Abelson, organizator događaja, želi spojiti bogate sredovječne dame sa mladim i energičnim momcima koji će biti u stanju zadovoljiti sve prohtjeve dobrostojećih gospođa, prenosi Reuters.

Dame koje se mogu prijaviti za učešće na ovoj manifestaciji moraju biti starije od 35 godina, zarađivati više od 500.000 dolara godišnje, imati najmanje četiri miliona dolara na računu raspoloživih u svakom trenutku i ne smiju biti obavezne da plaćaju alimentaciju bivšem mužu.

Abelson namjerava na jednom mjestu okupiti 20 bogatih dama i 20 momaka u najboljim godinama koji su spremni živjeti o trošku svoje izabranice, a zauzvrat moraju im uvijek biti na raspolaganju pružajući bezuvjetnu ljubav i seksualno zadovoljstvo.

"Već godinama mlade, lijepe i luksuza željne žene udaju se za ružne i starije muškarce koji se mogu pohvaliti debelim novčanicima. Sada je red da žene izaberu nekog mladića“, kazao je Abelson.

Ovaj događaj planiran je za 7. februar, a održat će se u jednom od luksuznih hotela na Manhattanu. Prema riječima organizatora, prijava ima na pretek.

"To je upravo ono što ja tražim. Naposljetku, u New Yorku je sve moguće. Mlađi muškarac bit će zadivljena starijom i dobrostojećem damom, dok će muškarac mojih godina uvijek tražiti neku mlađu“, kazala je Nancy Richards, 50-godišnja vlasnica marketinške agencije u New Yorku i Londonu.

Cijeli događaj organizuje se pod nazivom "Natural Selection Speed Date II: Sugar Mamas & Boy Toys“.