{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Znakovi koji pokazuju da vas ona vara

S
4.12.2007. u 16:45
0
0
Znakovi koji pokazuju da vas ona vara
0
Znakovi koji pokazuju da vas ona vara
Izvjesno vrijeme sumnjate da vaša partnerica i nije tako iskrena prema vama te da gaji osjećaje prema nekome drugom. Osjećate da ima neke tajne, previše je distancirana i često zamišljena. Vi je već zamišljate sa drugim u naručju i postajete sve bjesniji.
Optužuje vas da imate aferu
"Kada žena počne optuživati svoga muškarca da je vara ili da se zaljubio u neku drugu, onda postoji sumnja da je ona ta koja je nevjerna jer žena svoje vlastite osjećaje često želi pripisati muškarcu“, smatra psiholog Susan Heitler.

Želi više
Ako vaša partnerica počne govoriti da želi više u vašoj vezi, bilo da se radi o intimi ili jačoj emotivnoj vezi, dobro je saslušajte. "Ako vam kaže da želi više, da se osjeća nevoljeno i nevažno, onda vam želi kazati kako se osjeća, a ako joj ne udovoljite, te svoje potrebe zadovoljit će sa nekim drugim“, naglasio je Al Cooper, psiholog.

Stalno je online
Ukoliko vaša djevojka napiše više mailova dnevno nego što vam kaže da vas voli, onda se zapitajte da li možda na Internetu ne traži nešto što joj s vama nedostaje. "Čak i ako vas ne želi prevariti, Internet djeluje zavodljivo kod žena jer tamo lako nađu sagovornika, a žene žele da ih neko sasluša“, naglasio je je Al Cooper.

Izgleda bolje nego ikada
Ukoliko je započela aferu, onda će se njeno ponašanje u odijevanju i uređivanju općenito, drastično promijeniti nabolje.

Pažljivija je prema Vama
Studija objavljena u priručniku Personality and Social Psychology pokazala je da su žene koje varaju dosta pažljivije prema svojim partnerima s ciljem da prikriju aferu dodatnom pažnjom i posebnim seksualnim zadovoljstvom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: