Ljubav i veze
0

Znakovi koji pokazuju da vas on vara

Sarajevo-x.com
U ljubavnoj vezi jako je teško sakriti bilo šta, a pogotovo kada je riječ o prevari, lažima ili prestanku ljubavi. Kada ga pitate šta se dešava, on najčešće odgovara da nema pojma o čemu govorite i da nije ništa. No, vi znate da se nešto dešava. Slijedi nekoliko oblika ponašanja koji će vam reći da vas je prestao voljeti i da vas vara.

Tvrdi da vi nemate želje za seksom Iako vas pokušava okriviti za sve manje akcije u vašem seksualnom životu, on zapravo pokušava skrenuti pažnju sa činjenice da on više nije toliko zainteresovana za vas i ublažiti osjećaj krivnje koji ima. Osim toga, moguće je da se već iscrpio kod neke druge. Ukoliko se ovako nešto dešava rijetko, onda to i nije zabrinjavajuće. Međutim, učestalo ponavljanje optužbi na vaš račun zbog seksualnog života već znači nešto.

Izbjegava provoditi vrijeme s vama Kada ga direktno pitate da li vas voli, on kaže da je ludo i najiskrenije zaljubljen u vas. Međutim, više voli da provodi vrijeme sa "prijateljima“ ili s kim već. Izbjegava vas i osjećate da nešto nije uredu. Nemojte ignorisati svoj osjećaj i instinkt.

Nekada ga je užasno boljelo kada ste tužni, a sada ne primjećuje ni kada plačete U svađama se često dešava da žena zaplače. Nekada ga je to vidno boljelo, a sada osjećate da čak i ne primjećuje kada plačete. Uglavnom zato što većinu vremena nije sa vama, ali i zato što ne obraća više pažnju na vas.

Ne može vas gledati u oči Svaki put kada ozbiljno pokušate porazgovarati sa njim o tome kako se osjećate te da mislite da nešto nije uredu sa vašom vezom, on započinje drugu temu i ne može vam jednostavno gledati u oči. Koliko je to loš znak koji govori da su vaše sumnje vjerovatno istinite, toliko je i dobar jer barem znate da mu je ostalo dovoljno poštovanja prema vama da vas ne može hladnokrvno gledati u oči i lagati.

Počinje se uljepšavati Neki muškarci, kao i neke žene, se u dobroj i sretnoj vezi udebljaju jer se osjećaju ugodno i voljeno. Ukoliko vaš muškarac nakon izvjesnog vremena počne intenzivno da se žali na svoj izgled, da ide u teretanu, da se sređuje i ustaje sat ranije kako bi se spremio, a vi znate da on uopće nije taj tip i da bi dao sve za samo pola sata dodatnog sna ujutro, onda vjerovatno postoji neko ko nije vi, a koga on želi impresionirati i zavesti.