Obratite pažnju
1

Žene uzbuđuju "neseksualne" sitnice koje muškarci svakodnevno rade

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock
Ilustracija: Shutterstock
Postoje mnoge sitnice koje muškarci mogu napraviti kako bi uzbudili svoju ljepšu polovinu, od koketnih tekstualnih poruka do masaže i dodirivanja erogenih mjesta. No, ono što žene često seksualno uzbuđuje ponekad su sitnice u ponašanju muškaraca za koje nikada ne biste pomislili da su uzbudljive.

Potvrdila je to i jedna u nizu rasprava na Redditu gdje su žene pisale o svakodnevnim sitnicama koje muškarci rade, a koje njih uzbuđuju.

"Moj suprug ponekad obavlja fizičke poslove oko kuće. Pokosi dvorište Jeff, platit ću ti", jedan je od komentara na Redditu. Varijacije ovog odgovora bile su veoma česte, a mnoge žene rekle da ih ništa ne uzbuđuje više od posmatranja muškarca kako obavlja kućne poslove poput pranja suđa (naravno, pod uslovom da ga ranije nisu zamolile da to uradi).

Biti pažljiv i predvidjeti šta će usrećiti vašu ljepšu polovinu usrećit će i uzbuditi svaku ženu. Imajte na umu da se uopće ne mora raditi o velikim gestama. A dok dio žena tvrdi da i najviše uzbuđuje kada im njihov partner pomaže u kućanskim poslovima, drugima je mnogo seksipilnije kada njihov partner obavlja fizičke poslove oko kuće.

"Ne postoji ništa seksipilnije od muškarca koji kosi travu ili popravlja automobil. Kada gledam svog momka kako popravlja nešto, uvijek razmišljam o tome šta još može raditi tim prstima", jedan je od komentara.

Žene pišu da ih uzbuđuje i način na koji njihov partner "zasuče rukave", a neke jednostavno uzbuđuje posmatranje njihovog partnera dok vozi.

Mnogo je neseksualnih načina na koje možete uzbuditi svoju ljepšu polovinu. No za to je neophodna dobra komunikacije i razumijevanje onoga što je vašoj partnerici potrebno.