{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žene u seksu najviše uživaju sa 28 godina, muškarci sa 33

28.5.2012. u 22:25
0
20
Žene u seksu najviše uživaju sa 28 godina, muškarci sa 33
0
Žene u seksu najviše uživaju sa 28 godina, muškarci sa 33
Najnovije istraživanje je pokazalo da žene najviše uživaju u seksu kada imaju 28 godina, a muškarci pet godina kasnije. Prema rezultatima, muškarci moraju čekati do 33. godine kako bi doživjeli svoj seksualni vrhunac.
Rezultati ovog istraživanja su u potpunoj suprotnosti sa dosadašnjim istraživanjima, koja su tvrdila da muškarci svoj vrhunac dostignu sa 18, a žene sa 30 godina.

Međutim, čini se da su oba spola seksualno najaktivnija nešto ranije – žene sa 25 godina, a muškarci sa 29 godina. Rezultati su pokazali i da muškarci nevinost obično izgube sa 18 godina, a žene sa 17, prenosi Daily Mail.

"Kao i mnogo drugih stvari i seks postaje bolji što ga više prakticirate, tako da ne čudi što muškarci u seksu više uživaju sa 33 godine, nego sa 18. Ljudi su obično seksualno najaktivniji na početku veze. Najbolji seks dolazi kasnije, kada nauče šta odgovara njima i njihovom partneru, kao i kako najbolje kontrolisati svoje tijelo. To potvrđuje ono što se oduvijek znalo – kvalitet prije kvantiteta", kazala je Tracey Cox, ekspert za seks i veze.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: