Puritanizam je prošlost
0

Žene su sklonije eksperimentiranju u seksu

Sarajevo-x.com
Žene su sklonije eskperimentiranju i avanturama u seksu, pokazuje anketa internet portala "K-Y's Good in Bed sex".

Žene, ne samo da su sklonije eksperimentima u krevetu, već i češće vole koristiti prljavi govor za vrijeme sexy igrica te dijeliti svoje fantazije s partnerom nego muškarci.

I dok je većina ispitanika, od kojih su svi bili u vezi, rekla kako preferiraju seks sa upaljenim svjetlima noseći seksi donji veš, znatno više žena nego muškaraca spremno je istraživati nove stvari u krevetu.

"Žene su jako dugo u našem društvu prikazivane kao čistunke, koje ograničavaju svoju seksualniu ekspresiju. Iz našeg istraživanja možete vidjeti da to jednostavno nije tako", kazala je Kristen Mark, direktorica portala.

Seksualni avanturizam povezan je sa seksualnim zadovoljstvom oba partnera. Što su seksualno otvoreniji partneri bili jedno prema drugome, to je i veza duže trajala.

Ranija studija iste kompanije pokazala je kako se žene više dosađuju u vezama od muškaraca, unatoč tome što su seksualno zadovoljenije.

Stranica je nedavno objavila i istraživanje koje je pokazalo da muškarci puno češće glume orgazam nego što se isprva mislilo, dok žene, kako postaju starije, do vrhunca dolaze sve češće i orgazmi su im kvalitetniji.