{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Žene ne vole spontanost i iznenađenja

23.10.2012. u 19:59
20
9
Žene ne vole spontanost i iznenađenja
20
Žene ne vole spontanost i iznenađenja
Rezultati istraživanja koje je finansirao British Airways bi mogli doći kao iznenađenje svim muškarcima koji planiraju organizovati iznenadno putovanje ili izlet za sebe i svoju ljepšu polovinu.
Tokom istraživanja čak 60 posto žena je priznalo da mrze iznenađenja, a njih trećina je rekla da ne vole kada njihov partner u tajnosti organizuje neki odmor ili putovanje, jer nemaju dovoljno vremena da se pripreme.

Rezulati su pokazali da žene uglavnom žele da im se kaže za izlet ili putovanje sedam dana i 11 sati ranije, kako bi mogle isplanirati koju će odjeću ponijeti sa sobom. Ključne aktivnosti prije odlaska obično uključuju tretmane u salonima ljepote, otkazivanje drugih planova te pakovanje potrebnih stvari.

Od 2.000 žena koje su učestvovale u istraživanju, u prosjeku bi svaka za putovanje pripremila devet različitih odjevnih kombinacija.

"Ideja je bila veoma lijepa. Isplanirao nam je putovanje u Maroko kako bismo obilježili našu prvu godišnjicu. Međutim, on je spakovao moje torbe unaprijed tako da nisam imala odjeću koju bih željela. Morala sam pregristi jezik i trpiti sve, jer je on htio pokazati koliko mu je stalo. Ipak, bilo je katastrofalno. Sada zna kako stvari stoje i obavještava me po dvije sedmice unaprijed", navela je 33-godišnja Sophie Bailey, jedna od žena koje su učestvovale u istraživanju.

Međutim, rezultati su pokazali da se mnoge žene uopšte ne brinu zbog iznenadnih putovanja. Naime, njih 40 posto vjeruje da zajedničko romantično putovanje uopšte ne bi palo napamet njihovim partnerima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: