Ljubav i veze
0

Zašto su seksi SMS poruke fantastične za vašu vezu

Sarajevo-x.com
Prije nego što počnemo priču o seksi SMS porukama bitno je da znate da ovakav tip SMS poruka nije isključivo u vezi sa filmovima i vamp ženama, kao ni sa beskrajno šarmantnim ili macho muškarcima.

Seksi SMS poruke možemo slati i mi, obični ljudi, jer nama zapravo treba malo dodataka u životu, sitnih znakova pažnje koji će raspaliti našu maštu i osvježiti vezu. SMS poruke golicavog sadržaja su početni koraci ka proširenju vašeg seksualnog i ljubavnog života, savjetuju eksperti iz self.com.

Ukoliko ste u stabilnoj vezi i ako je za vas neobično da odjendom počnete slati sms poruke koje imaju takav sadržaj bitno je da se podsjetite da ste u vezi sa osobom kojoj već vjerujete i da se nećete obrukati ukoliko pokušate uvesti novine u vezu. Naprotiv, vaš partner ili partnerica će biti oduševljeni.

Možete također zahtjevati da vam vrati poruku istog sadržaja kako se ne biste osjetili ostavljenim na cjedilu. Za početnike je najbolje da poruku šalju navečer, jer je noć intiman peiriod kada se spremamo za počinak. Kada u mraku sobe pročitamo nešto takvog sadržaja, zagarantovano će probuditi željenu reakciju.

Stručjaci za veze koji proučavaju parove u dugogodišnjim vezama tvrde da postoji određena odbojnost prema promjenama, jer se boje da će pokvariti odnos. Međutim, male, tajnovite, misteriozne porukice nikoga neće ostaviti ranodušnim.

Zato se ne dvoumite i pošaljite nešto lascivno i seksi, a za odvažne, zašto da ne, fotografišite nešto što želite i dodajte samo jednu riječ, bit će sasvim dovoljno. Prepustite se mašti i uskoro ćete dobiti podjednako zadovoljavajući odgovor.

Ukoliko ne pripadate stidljivijoj grupi ljudi, onda ćete uz neku seksi SMS poruku željeti dodati i neku najavu, što će vaš partner objeručke prihvatiti. Nikada nije kasno za poruku sa takvim sadržajem.