{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Zašto su muškarcima "loše" djevojke više seksi?

S
16.10.2010. u 21:00
0
20
Zašto su muškarcima "loše" djevojke više seksi?
0
Zašto su muškarcima "loše" djevojke više seksi?
U vezi nekada nije korisno uvijek biti ljubazan, smiren i popustljiv. Čak i ukoliko ste uvijek dobri prema svom partneru u vezi, to ne znači da će vam biti privrženiji i vjerniji. Postoje trenutci kada trebate biti "loša" djevojka. Muškarci potajno poštuju jake žene koje imaju samopouzdanje i svoje snove. Ne sviđaju im se žene koji samo potvrđuju i odobravaju sve što on kaže.
Vjerovatno ste primjetili da ponekad, iako dajete sve od sebe i žrtvujete se, vaš muškarac želi pronaći neku bolju partnericu koja je pametnija, manje pažljiva i privlačnija. On time pokazuje da želi "lošu" djevojku. To je vjerovatno zbog toga što vi previše pokazujete da tražite muškarca o kojem ovisi vaša sreća. Pokazujete da ne možete biti sami i da ne želite dugo čekati da dođe prava osoba. Možda se silom dovodite u situaciju u kojoj se inače ne bi našli.

U društvu vlada mišljenje da se muškarci plaše jakih, svojeglavih žena koje za njih predstavljaju veliki izazov. Prava istina je da ukoliko žena ili muškarac idu iz krajnosti u krajnost, to definitivno odbija njihove partnere. Nasuprot tome, ništa ne djeluje privlačnije od žene koja je dostojanstvena i ponosna na sebe. Kako bi ste pridobili i sačuvali ljubav svog života, uvijek trebate predstavljati izazov svom muškarcu. On nikada neće jako željeti ono što može lako da dobije. To znači da ga morate kontrolisati na neki način i držati ga u neizvjesnosti. Nikada nemojte zaboraviti zlatno pravilo braka, ne udajete se za savršenu osobu, nego za osobu koja vas interesuje.

"Loše" djevojke nikada često ne zovu muškarca niti mu šalju SMS-ove, a niti ih pitaju gdje su bili i šta su radili. Nemojte pokazati da vam je previše stalo da se vaš partner često javlja i da znate gdje se nalazi, ali ukoliko to nikako ne čini, ponekad mu možete pokazati da ste ljuti zbog toga. Morate mu reći svoje mišljenje. Ako stalno potvrđujete i odobravate ono što vaš partner kaže, dosaditi ćete mu. Odvojite svoje vrijeme za njega, ali nemojte "trčati" za njim kako bi izašli zajedno, neka on bude taj koji će vas pozvati.

Trebate pokazati da ste neustrašivi, jaki i neovisni, a u isto vrijeme i ženstveni. Ukoliko pokažete svoju snagu i slabosti, partner će vas brzo "pročitati". Nemojte mu to dopustiti, više će vas poštovati. Žene sa samokontrolom imaju moć kojom privlače muškarce.

Ukoliko dođete u situaciju da se za muškarca borite sa drugom ženom, prvo se uvjerite da ste vi u prednosti i da vas on zaista želi. Ako ste dugo "broj dva", odustanite, tu vam nije mjesto. Otiđite mirno i dostojanstveno, recite mu da vam takva veza više nije interesantna i poželite mu sreću.

Vrlo je važno da poštujete samu sebe. Potrebno je da zadržite duševni mir i da budete optimistični i sretni. Nemojte se zamarati time šta drugi misle o vama, to vam oduzima energiju. Ako se dobro osjećate iznutra, drugi vas ne mogu kontrolisati. Mirnoća i neovisnost privlače muškarce. Muškarci "polude" za ženama koje ne mogu kontrolisati.

Osim na vezu, trebate se fokusirati i na sebe. Vaš muškarac treba da zna da vam je stalo do njega, ali nešto zadržite i za sebe. muškarci se ne žele takmičiti za vašu pažnju sa drugim muškarcima, ali će poželjeti da što više vremena provode s vama kada shvate da im niste na raspolaganju onda kada to oni požele.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: