Život piše romane
69

Zaručnici otkrili kako su se upoznali dok su bili djeca, a fotografija je dokaz

Klix.ba
Heidi Savitt je na porodičnoj večeri otkrila kako je svog sada već supruga Eda Savitta upoznala mnogo ranije nego što su isprva mislili. Naime, majka joj je pokazala fotografije na kojima su Ed i Heidi pozirali dok su imali samo šest godina.

Naime, majka joj je kroz razgovor otkrila da je na jednom od porodičnih putovanja upoznala dječaka koji se također zvao Ed, misleći da tako ističe običnu slučajnost i interesantan detalj. No, kroz dalji razgovor sa Edom, Heidi je otkrila da je na njenim fotografijama iz djetinstva zapravo njen sadašnji vjerenik, piše BoredPanda.

Upoznali su se kada su imali šest godina i ljetovali u Turskoj sa svojim porodicama. Za vrijeme boravka u Turskoj bili su nerazdvojni, ali se poslije toga nisu sreli sve dok nisu upisali fakultete u Newcastleu.

Za vrijeme prve godine na fakultetu u Engleskoj, Ed se preselio u kuću u kojoj je nekada živjela Heidi. Njen broj je našao u jednom od starih oglasa te joj se javio kako bi mu objasnila kako se koristi mašina za veš. Razgovor se zatim proširio na druge teme, te su od tada nerazdvojni.

Njih dvoje su se vjenčali 2016. godine, na plaži na Maldivima, a nekoliko mjeseci kasnije posjetili su i mjesto u Turskoj na kojem su se upoznali.