Avanture na internetu
0

Za pet dolara unajmite djevojku da vam šalje ljubavne poruke

Klix.ba
Ponekad vam se čini da vas više ništa na internetu ne može iznenaditi i da poznajete sve njegove kutke. Naučili ste kako da pretražujete relevantne stranice, kako da se krećete po loše dizajniranim stranicama ili kako da pronađete epizode svojih omiljenih serija. Mislite da ste vidjeli sve što vam internet može ponuditi, a onda naiđete na ovu stranicu i shvatite da ne znate baš ništa.

GirlfriendHire je stranica na kojoj možete unajmiti djevojke koje će se za samo pet dolara pretvarati da su vaše partnerice. One će vas svakodnevno kontaktirati putem SMS-a, Facebooka, e-maila ili telefona. Međutim, ova stranica nije samo za odrasle i djevojke ne pružaju nikakve seksualne usluge.

Ciljana grupa ove stranice su tinejdžeri koji žele da se pokažu kao poželjni tako što će imati nekoga ko će glumiti njihovu djevojku, oslanjajući se na teoriju da su žene po prirodi ljubomorna bića koja ne znaju šta žele dok im neka druga žena ispred nosa ne uzme ono što su one htjele.

Ono što ove unajmljene djevojke nude je javno flertovanje na Facebooku i slanje poruka svake vrste. Međutim, ovdje možete unajmiti i djevojku koja će raditi vašu zadaću, koja će raskinuti sa vašom djevojkom umjesto vas ili koja će vas čak uhoditi.

Ovu stranicu je pokrenuo 22-godišnji student Cody Krecicki. Kako kaže, želio je stvoriti poslovne prilike za studentice koje zbog fakultetskih obaveza nemaju vremena za neki stalni posao.