Ljubav i veze
0

Za muškarce: Znakovi da ste joj se svidjeli

Sarajevo-x.com
AskMen.com je odlučio razriješiti vas muka i ovaj put vam donosi listu signala kojim partnerica partneru daje do znanja da je prvi sastanak bio uspješan. Također uz savjete slijede opcije vaših odgovora na znakove njenog ponašanja kako biste održali postojeće stanje.

Ona postavlja puno pitanja o vama

Kada je djevojka radoznala na prvom ljubavnom sastanku, definitivno se radi o pozitivnom reagovanju na vaše prisustvo. Na taj način ona pokazuje zainteresiranost. Ukoliko vas ona nanova i nanovo obasipa pitanjima o vašj porodici, o poslu i o interesima, znači da želi više znati o vama i da razmišlja o tome kako bi bilo zabavljati se s vama.

Odgovor: Ne treba se sada u potpunosti otvoriti i predočiti joj sve životne strahove. Šta je činiti? Usmjeriti priču u suprotnom pravcu i pitati je da sad ona nešto kaže o sebi.

Ona ignoriše mobitel

U osnovi, ako djevojka ignoriše zvonjavu mobitela to znači da, do kraja večeri, nije zainteresovana ni za koga drugog osim za partnera za stolom. To je fantastičan znak, jer treba imati na umu da ne postoji toliko osoba koje su obzirne i samozaboravne, kada se nalaze u društvu. Zasigurno ste ostavili utisak na nju.

Odgovor: Treba učiniti isto. Natjerati je da se osjeća kao centar svijeta sljedeća dva sata. Zasigurno će uživati u vašoj naklonosti te se može desiti da vas poslije i nagradi. Naravno nije nužno da vi u potpunosti ignorišete pristigle pozive na mobitelu. Uključiti vibraciju na mobitelu, a ukoliko zabruji mobitel, hitno u toalet javiti se.

Ona naručuje još jednu rundu

Ukoliko djevojka s kojom ste izašli naruči još jednu rundu pića, dobar je znak. Ona se osjeća ugodno u vašem društvu. Ne treba pobrkati stvari i pomisliti da ona pije jer, ustvari, umire od dosade i nekako mora izliječiti patnju provedene večeri u vašem društvu.

Odgovor: Piti i uživati. Nekad nema ništa ljepše od dvoje, relativnih stranaca pijanih zajedno na prvom sastanku.
Ona ostvaruje fizički kontakt

Fizički kontakt je dobar, a njen samoincijativni i oklijevajući dodir je čak bolja opcija te, sudeći po ovakvom slijedu događaja, sve je na vašoj strani. Ako vas, kojim slučajem, dodirne po ramenu na putu ka toaletu ili vam, kojim čudom, cipelom dodirne bedra, nakon što ste je nasmijali, stvarno nema razloga za brigu. Njeno tijelo je u dogovoru, u harmoniji sa vašim. A dobre stvari tek dolaze.

Odgovor: Uzvratiti dodirom. Treba pokazati da vam je bitan fizički dodir i da biste u budućnosti bili zainteresovani za nešto više. Naravno, ne treba pretjerati sa dodirima kako ne biste ostavili utisak jednog perverznog i nastranog manijaka

. Njen govor tijela odražava vaš govor tijela

Osobe podsvjesno imitiraju one osobe koje im se sviđaju, koje ih privlače. Na taj način one odobravaju način ponašanja, stil vođenja razgovora, kretnje osobe prema kojoj su naklonjene. Ukoliko osjetite da vas cupkanjem noge, načinom sjedenja ili sipanjem pića djevojka imitira, upamtite da je to njena pozitivna reakcija na vaše prisustvo.

Odgovor: Obratiti pažnju na položaj i, uopće, govor tijela djevojke. Ostanite u položaju otvorenom prema partnerici, uvijek licem okrenuti prema njoj, nikad sa prekrštenim rukama. Ostavite utisak da je vaše tijelo toplo i sigurno sklonište vašoj partnerici.