{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vratite strast u svoju vezu

S
10.10.2007. u 15:39
0
0
Vratite strast u svoju vezu
0
Vratite strast u svoju vezu
Iako strast znatno pospješuje seksualni život, iskrena nježnost i privrženost mnogo su bitniji za očuvanje stabilnog braka i veze. Međutim, nestanak strasti može ugroziti vaš odnos s partnerom stoga je bitno znati vratiti izgubljenu vatru.
Najstrastveniji period ljubavne veze je u većini slučajeva početak iste kada se dožive sve one divne stvari i kada se intenzivno skupljaju sjećanja za period kada se iz odnosa izgubi strast. Sjećanja na lijepe trenutke su mentalna baza za kreativnu seksualnost.

Strast obično nestaje onda kada veza zapadne u svakodnevnicu. To je jedan od čestih razloga zbog kojih dolazi do razvoda braka. Međutim, do konačnog raskida ne mora doći i bitno je znati da se osjećaji zaljubljenosti mogu ponovo osvježiti i čak vratiti.

Ukoliko je vatra iz vašeg ljubavnog i intimnog života nestala, jedno od vas dvoje mora poduzeti drastične mjere. Pokušajte iznenaditi svog partnera na poslu, spremite korpu za izlet i uljepšajte mu/joj pauzu za ručak ili jednostavno, pošaljite mu/joj poruku da dođe u hotel izvan grada i iznenadite ga/je odjeveni u neku neobičnu i izazovnu garderobu. Jedna od odličnih metoda koja će vratiti strast u vašu vezu jeste i iznajmljivanje limuzuine i vođenje ljubavi u njoj.

Nemojte nikada, bez obzira koliko dugo da ste u vezi, dopustiti da nestane romantika iz vašeg odnosa. Pripremite kupku i upalite nekoliko svijeća i učinit ćete dobru stvar za romantiku u svojoj vezi.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: