{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vjenčajte se u Domu mladih i osvojite vrijedne nagrade

Klix.ba
2.4.2012. u 16:36
67
0
Vjenčajte se u Domu mladih i osvojite vrijedne nagrade
67
Vjenčajte se u Domu mladih i osvojite vrijedne nagrade
Centar Skenderija, organizator Dana vjenčanja u Sarajevu, koji će se održati 5. i 6. maja 2012. godine u Domu mladih, u saradnji sa Svezavjencanje.ba, budućim mladencima nudi posebnu priliku da izgovore sudbonosno "da" pred matičarem na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih te mogućnost da osvoje glavnu nagradu - medeni mjesec u trajanju od deset dana u Zakintosu - Grčka, poklon turističke agencije Solazur.
Pored glavne nagrade osigurane su i ostale vrijedne nagrade kao što su iznajmljivanje vjenčanica, odijela, frizura i šminkanje, vrijedni pokloni naših sponzora te usluge matičara u Domu mladih, i sve to besplatno.

Parovi koji su spremni stupiti u brak na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih 5. maja (subota), trebaju se javiti na e-mail [email protected], ostaviti svoje lične podatke, zajedničku fotografiju i kontakt, a oni koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor.

Nagradni fond će biti raspoređen na osnovu facebook likeova na stranici Dani vjenčanja Sarajevo, a organizacioni tim će pripremiti prigodan doček za parove i pratnju u Domu mladih za vrijeme kolektivnog vjenčanja. Organizator će u saradnji sa jednom sarajevskom općinom osigurati prisustvo matičara za vrijeme kolektivnog vjenčanja besplatno.

Mogu se prijaviti svi državljani BiH, a oglas ostaje otvoren do 15. aprila 2012. godine.

1. Nagrada

- Desetodnevno ljetovanje za dvoje u Grčkoj - Zakintos
- Besplatno iznajmljivanje vjenčanice
- Besplatna frizura i šminka
- Besplatne usluge matičara u Domu mladih
- Vrijedni pokloni sponzora

2. Nagrada

- Sedmodnevno ljetovanje za dvoje
- Besplatno iznajmljivanje vjenčanice i odijela
- Besplatna frizura i šminka
- Besplatne usluge matičara u Domu mladih
- Vrijedni pokloni sponzor

3. Nagrada
- Petodnevno ljetovanje za dvoje
- Besplatno iznajmljivanje vjenčanice
- Besplatna frizura i šminka
- Besplatne usluge matičara u Domu mladih
- Vrijedni pokloni sponzora

Svi ostali parovi koji se prijave će biti nagrađeni:

- Besplatnim iznajmljivanjem vjenčanice
- Besplatnom frizurom i šminkom
- Besplatnom uslugom matičara u Domu mladih
- Vrijednim poklonima sponzora

Dani vjenčanja imaju jedan jasan cilj - pružanje što više informacija o vjenčanjima budućim mladencima kako bi im u potpunosti olakšali pripreme. Istovremeno, ova manifestacija je odlično mjesto susreta, saradnje i sklapanja dobrih poslova. Manifestacija je izložbenog i prodajnog karaktera, a objedinjuje ponude vjenčanica, svečanih haljina, muških odijela, salona obuće, donjeg rublja, nakita, salona ljepote, frizerskih salona, kozmetičkih kuća, parfimerija, opreme i dodataka za vjenčanje (pozivnice, zahvalnice, dekorativni materijali...), agencija za organizaciju vjenčanja, agencija za dekoraciju prostora (ukrasi, baloni, svjetlosni efekti i sl.), veleprodaje pozamanterije i metraže, cvjećara, restorana, hotela, cateringa, slastičarni, zabava, foto i videousluga, banaka i osiguravajućih kuća, limuzina i autosalona, turističkih agencija...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: