{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Vjenčajte se na kolektivnom vjenčanju i osvojite putovanje

S
Sarajevo-x.com
28.3.2012. u 13:19
0
0
Vjenčajte se na kolektivnom vjenčanju i osvojite putovanje
0
Vjenčajte se na kolektivnom vjenčanju i osvojite putovanje
Centar Skenderija, organizator Dana vjenčanja u Sarajevu, koji će se održati 5. i 6. maja 2012. godine u Domu mladih, u saradnji sa www.svezavjencanje.ba, budućim mladencima nudi posebnu priliku da izgovore sudbonosno "da" pred matičarem na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih te mogućnost da osvoje glavnu nagradu - medeni mjesec u trajanju od deset dana u Zakintosu – Grčka, poklon turističke agencije Solazur.
Pored glavne nagrade osigurane su i ostale vrijedne nagrade, kao što su iznajmljivanje vjenčanica, odijela, gratis frizura i šminke, vrijedni pokloni naših sponzora te usluge matičara u Domu mladih, i sve to besplatno.

Parovi koji su spremni da stupe u brak na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih 5. maja, trebaju nam se javiti na e-mail [email protected], ostaviti svoje lične podatke, zajedničku fotografiju i kontakt, a oni koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor. Nagradni fond će biti raspoređen na osnovu facebook likeova na stranici Dani vjenčanja Sarajevo, a organizacioni tim će pripremiti prigodan doček za parove i pratnju u Domu mladih za vrijeme kolektivnog vjenčanja. Organizator će u saradnji sa jednom sarajevskom općinom osigurati prisustvo matičara za vrijeme kolektivnog vjenčanja besplatno.

Poziv za prijave na kolektivno vjenčanja je otvoren od 19. marta 2012. godine.

Napominjemo da su se na Danima vjenčanja 2011. u Domu mladih javno vjenčali Ajla Rizvan i Vilijam Zoretić, koji su, između ostalog, bili nagrađeni bračnim putovanjem turističke agencije Solazur u Zakintos, besplatnim iznajmljivanjem vjenčanice, odijela, gratis frizurama i šminkom.

Dani vjenčanja imaju jedan jasan cilj: pružanje što više informacija o vjenčanjima budućim mladencima, kako bi im u potpunosti bile olakšane pripreme. Istovremeno, ova manifestacija je odlično mjesto susreta, saradnje i sklapanja dobrih poslova. Manifestacija je izložbenog i prodajnog karaktera, a objedinjuje ponude vjenčanica, svečanih haljina, muških odijela, salona obuće, donjeg rublja, nakita, salona ljepote, frizerskih salona, kozmetičkih kuća, parfemerija, opreme i dodataka za vjenčanje (pozivnice, zahvalnice, dekorativni materijali...), agencija za organizaciju vjenčanja, agencija za dekoraciju prostora (ukrasi, baloni, svjetlosni efekti i sl.), veleprodaje pozamanterije i metraže, cvjećara, restorana, hotela, cateringa, slastičarni, zabava, foto i videousluga, banki i osiguravajućih kuća, limuzina i autosalona, turističkih agencija i darivanja.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: