Dom mladih 5. i 6. maja
3

Vjenčajte se na kolektivnom vjenčanju i osvojite putovanje

Sarajevo-x.com
Centar Skenderija, organizator Dana vjenčanja u Sarajevu, koji će se održati 5. i 6. maja 2012. godine u Domu mladih, u saradnji sa www.svezavjencanje.ba budućim mladencima nudi posebnu priliku da izgovore sudbonosno "da" pred matičarem na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih te mogućnost da osvoje glavnu nagradu - medeni mjesec u trajanju od deset dana u Zakintosu, Grčka, poklon turističke agencije Solazur.

Pored glavne nagrade osigurane su i ostale vrijedne nagrade naših sponzora i partnera, koje će biti otkrivene neposredno prije manifestacije.

Parovi koji su spremni da stupe u brak na kolektivnom vjenčanju u Domu mladih 5. maja (subota), trebaju nam se javiti na e-mail [email protected], ostaviti svoje lične podatke, zajedničku fotografiju i kontakt, a oni koji uđu u uži izbor će biti pozvani na razgovor. Nagradni fond će biti raspoređen na osnovu facebook lajkova na stranici Dani vjenčanja Sarajevo a organizacioni tim će pripremiti prigodan doček za parove i pratnju u Domu mladih za vrijeme kolektivnog vjenčanja.

Organizator će u saradnji sa jednom Sarajevskom općinom osigurati prisustvo matičara za vrijeme kolektivnog vjenčanja besplatno.

Poziv za prijave na kolektivno vjenčanje će biti otvoren od 19. do 25. marta 2012. godine.

Napominjemo da su se prošle godine na "Danima vjenčanja 2011" u Domu mladih javno vjenčali Ajla Rizvan i Vilijam Zoretić koji su, između ostalog, bili nagrađeni bračnim putovanjem turističke agencije Solazur u Zakintos u trajanju od deset dana, besplatnim iznajmljivanjem vjenčanice, odijela, gratis frizurama i šminkom.