{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Umijeće zavođenja

S
20.3.2008. u 20:00
0
0
Umijeće zavođenja
0
Umijeće zavođenja
Za šankom ste primijetili privlačnu osobu, želite je upoznati, ali ne znate kako joj prići. Zato smo za vas pripremili nekoliko savjeta, za koje smo sigurni da će vam pomoći u osvajanju žene ili muškarca vaših snova.
Zapamtite, zavođenje je igra, koju ne smijete shvatati ozbiljno. Što ste opušteniji, to ćete biti uspješniji u osvajanju željene osobe.

Uspostavite kontakt očima i nasmiješite se. Tako ćete toj osobi dati do znanja da ste je primijetili, te da bi je voljeli malo bolje upoznati.

Približite joj se, ali ipak ne previše blizu, jer tako možete narušiti intimni prostor osobe koja vas privlači. Osoba kojoj ste prišli bi se mogla osjećati neugodno i povući.

Gledajte je mirno u oči, te potaknite zanimljiv razgovor postavljanjem laganih pitanja. Pažljivo slušajte osobu sa kojom razgovarate, neka vidi da vas zanima ono što ona govori.

Dok ugodno razgovarate, lagano i nenametljivo dodirnite njenu/njegovu ruku. Ako odmah ne skloni vašu ruku znači da joj ne smeta tolika prisnost. Ovo je znak da ste na dobrom putu da ostvarite još intimnije odnose sa željenom osobom.

Uputite iskren kompliment osobi koja vas je zaintrigirala, jer to svakome godi. Na ovaj način ćete joj jasno dati do znanja da vam se sviđa što vidite i čujete.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: