Ljubav i veze
61

Ukradeni poljupci, topli zagrljaji i osmijesi: Neodoljiva ljubavna priča Baracka i Michelle Obama

Klix.ba
Ukoliko niste znali, prva dama Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Michelle Obama danas slavi 53. rođendan. Ona i predsjednik Barack Obama sudeći prema fotografijama, javnim nastupima i izjavama imaju apsolutno neodoljivu ljubavnu priču.

Prema mišljenju mnogih Amerikanaca, ali i ljudi širom svijeta, Michell je bila nevjerovatna Prva dama, a informaciju o njenom napuštanju Bijele kuće, mnogi su primili s velikom tugom.

Ukradeni poljupci, topli zagrljaji i osmijesi koje upućuju jedno drugome, dio su njihove svakodnevnice i ponašanje kakvo smo navikli od ovog slavnog američkog para.

Njih dvoje su najbolji prijatelji još od 1989. godine, odnosno njihovog prvog sastanka i filma "Southside of Chicago". Njihova ljubav ne samo da je nevjerovatno topla i iskrena već je također sjajan primjer ljubavi koja je preživjela 27 godina s brojnim usponima i padovima.

Michelle je bila prva podrška tokom obje predsjedničke kampanje svog muža, otvoreno je podržavala jednakost u braku te je često putovala u inozemtvo kako bi osnaživala djecu koja žive u siromaštvu.

U fotogaleriji pogledajte jedinstvene trenutke koje su Baracka i Michelle proveli zajedno.