{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ukoliko zaspite nakon seksa to znači da ste zaljubljeni

S
23.1.2012. u 22:25
0
25
Ukoliko zaspite nakon seksa to znači da ste zaljubljeni
0
Ukoliko zaspite nakon seksa to znači da ste zaljubljeni
Ukoliko nakon seksa vi i vaš partner odmah zaspite, to je siguran znak da ste zaljubljeni jedno u drugo, rezultati su nove studije. Istraživači sa Univerziteta Michigen i Koledža Albright u Pennsylvaniji otkrili su da je tendencija da se zaspi nakon seksa u vezi sa željom da se parovi povežu.
"Što više neko od partnera želi zaspati nakon seksa veća mu je želja da se poveže sa partnerom", rekla je profesorica Daniel Kruger, sa Univerziteta u Michiganu koja je vodila istraživački tim.

Istraživači su ispitivali 465 učesnika koji su ispunili anonimnu online anketu koja ispituje njihove navike nakon seksa i šta osjećaju prema partneru. Kada partner zaspi nakon seksa to znači da mu je ugodno, da se osjeća voljenim i da voli. Uprkos ustaljenom stereotipu, rezultati nisu pokazali da muškarci uvijek prvi zaspe nakon seksa, nego da i žene to čine podjednako.

"Ukoliko je muškarac duže budan to možda ima veze sa njegovom zaštitničkom potrebom da se uvjeri da je žena uredu i da ga neće napustiti zbog nekog drugog", rekla je Kruger, prenosi Daily Mail.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: