Istraživanje
0

Udate žene više vole knjigu nego seks

Sarajevo-x.com
Većina udatih više voli čitati knjigu, gledati film, ili leći spavati nego voditi ljubav sa suprugom, pokazalo je nedavno istraživanje američkih naučnika.

Čak 63 posto žena će radije izabrati da ranije legne ili, pak, da gleda TV ili čita knjigu nego seks. No, ipak ima onih 37 posto koji ispred svega stavljaju vođenje ljubavi s muškarcem kojeg vole.

Stručnjaci za ovakve podatke istraživanja najviše krive nedostatak entuzijazma kod žena, lijenost oba partnera, te sve veću odvojenost s obzirom na brzi tempo savremenog života.

"Možda ćete reći da ste zadovoljni svojim seksualnim životom, ali uvečer umjesto seksa birate knjigu, TV ili čavrljanje na Facebooku. Time narušavate intimnost i odnos s partnerom zapada u krizu zbog čega nerijetko dolazi do vanbračnih afera", kazao je bračni savjetnik Ian Kerner.

Istraživanje je također pokazalo da blizu 80 posto žena smatra kako je njihov seksualni život predvidljiv.

Samo 45 posto žena izjavilo je kako su sretne sa svojim seksualnim životom, a alarmantan je podatak da čak 62 posto žena mašta o seksu s muškarcem koji nije njihov suprug.

Trećina vjenčanih parova skoro da ništa ne mijenja u svom seksualnom životu, a više od polovine parova seks ima samo zbog toga što su svjesni da moraju ispuniti svoje bračne obaveze, prenosi Daily Mail.