Uzbudljiv seks u stanu
0

Učinite to na podu, u kuhinji na stolu, u kupatilu pod tušem...

Sarajevo-x.com
Većina parova kada misli na seks, misli na igrarije u krevetu, ali stručnjaci smatraju kako je ponekad neophodno krevet zamijeniti nekim drugim mjestom. U svom domu pronaći ćete mnoga zanimljiva mjesta, ali otkriti i mnogo novih poza.

Magazin Intimamedicine donosi nekoliko savjeta koji će vam biti od velike koristi ukoliko želite začiniti svoj seksualni život, uvesti neke promjene, ali svakako i osvježiti odnos s partnerom.

Seks na podu

Prvi korak je najlakši. Kada vam postane dosadno u krevetu jednostavno gurnite vašeg partnera na pod i to u trenutku kada on to najmanje očekuje, a onda nastavite akciju. Seks na podu može biti jako uzbudljiv, no to svakako ovisi i o tome kakav je pod. Ukoliko je drveni, obavezno stavite deku ispod vas kako se ne biste povrijedili.

Uživanje na kauču u dnevnom boravku

Ukoliko ste uživali u seksu na podu i ne namjeravate se tako brzo vratiti rutinskom seksu u krevetu onda je vaš naredni korak seks u dnevnom boravku. Seks na kauču je mnogo uzbudljiviji od seksa na prostranom krevetu jer zbog nedostatka prostora morate smišljati nove poze. Pokušajte to učiniti sjedeći, ali i sami potražite pozu koja vam najbolje odgovara. Svakako, neobična mjesta za seks omogućavaju i neobične poze, a sve to vodi do ogromnog seksualnog užitka.

Kuhinja nije samo za kuhanje

Nakon što isprobate sve poze na podu i u dnevnom boravku okušajte se i u kuhinji. Možete to učiniti na stolu, pored frižidera, iznad sudopera... U svakom slučaju sami saznajte šta je to što vam najviše odgovara.

Seks u kupaonici

Poze koje ste naučili na skučenom kauču u dnevnom boravku bit će vam od velike koristi u kupaonici. Svakako, kada ste zajedno nadomak kade ili tuša ne propustite zajedničko kupanje. Možete to uraditi uza zid ili naslanjajući se na veš mašinu. Kako vam odgovara. No, pripazite da ne padnete jer je pod u kupaonici često biti klizav.