Mali savjeti
53

Učinite svoju partnericu sretnom

Klix.ba
Bez obzira na to koliko dugo ste u vezi, ne smijete dozvoliti da vašoj partnerici bude dosadno pored vas. Ne morate izmišljati načine da je zabavite jer nekada je dovoljno samo nekoliko riječi i mali znaci pažnje da joj vratite osmijeh na lice i učinite je najsretnijom ženom na svijetu.
  • Svi vole čuti lijepu riječ, odnosno primiti kompliment. Naravno, ne trebate pretjerivati, ali ne zaboravljajte svojoj djevojci ili supruzi uputiti kompliment, reći joj kako je lijepa ili kako je nešto veoma dobro uradila.

  • Žene imaju dobro pamćenje, stoga kada im nešto obećate nemojte misliti da će one to zaboraviti. Držite se dogovora i one će tako znati da mislite na nju i na obećanje koje ste joj dali, piše Askmen.

  • Niko od vas ne traži da kuhate, peglate, perete prozore..., ali vaša partnerica će cijeniti ukoliko se ponudite da joj pomognete da složi suđe, obriše prašinu ili usisa.

  • Sjećate li se kada ste posljednji put iznenadili svoju odabranicu? Ne morate je voditi na skupa putovanja ili u luksuzne restorane, žene su sasvim zadovoljne nekom sitnicom kojom ćete dokazati da mislite na nju.

  • Naravno, ne zaboravite da joj kažete koliko vam znači. Većina muškaraca nakon izvjesnog vremena svoje partnerice uzima "zdravo za gotovo". Ne dozvolite da se to dogodi i vama.

  • I nikada ne uspoređujte sadašnju djevojku sa bivšom. Žene su veoma osjetlive na to, ne vole da ih uspoređujete sa drugima i ma koliko joj željeli time dokazati kako smatrate da je ona bolja od vaše bivše, suzdržite se.