Mali savjeti
0

Učinite da vaš dečko 'luduje' za vama

Sarajevo-x.com
Kada je riječ o vezama djevojke često vole držati sve konce u svojim rukama. Želja mnogih od njih je da zavedu svog dečka u tolikoj mjeri da on doslovno luduje za njima. Za one kojima do sada to nije uspijevalo, britanski mediji nude nekoliko savjeta.
  • Nikada vi ne činite prvi porak. Možda jeste samouvjerena i samostalna žena, ali muškarci ipak vole da oni pristupe prvi, to im je svakako u krvi. Ukoliko neprestano budete insistirali na nekim društvenim aktivnostima momku ćete više biti 'planer društvenog života', umjesto da mu budete djevojka.

  • Na početku veze ne biste trebali biti previše seksualno napadni. Držite distancu, ali budite suptilni. S vremena na vrijeme spustite ruku na njegovo koljeno ili dodirnite njegov obraz. Bez obzira na to koliko ste vi moderna žena seks je uvijek veliki korak u jednoj vezi.

  • Malim znacima pažnje pokažite vašem dečku da vam je stalo do njega. S vremena na vrijeme iznenadite ga nekim sitnim poklonom, pripremite mu neko ukusno jelo ili kolačiće.

  • Kada se lijepo obuče to mu i recite, pohvalite ga. I muškarci žele ponekad čuti kompliment. Kada ide u kupovinu pomozite mu da odabere odjeću. Narvno, nemojte mu vi 'diktirati' šta da nosi, a šta ne, no svakako mu recite koje boje ili koji kroj farmerica mu odgovara.

  • Žene nastoje vezu učiniti što sigurnijom, no muškarci uživaju u momentu i ne razmišljaju toliko o budućnosti. Zbog toga nemojte mu neprestano govoriti kako su se sve vaše prijateljice već udale i kako imaju djecu jer ga to može prestrašiti.