Ljubav i veze
8

Top 10 riječi kojima ćete povećati interes potencijalnih partnera

Klix.ba
Korištenje određenih riječi u opisu koji postavljate na stranice za traženja partnera može udvostručiti interes druge strana za vas. Muškarci žele "ambiciozne" žene, dok žene žele "inteligentne" muškarce, ali riječ "zabavan" je neprihvatljiva u novom ljubavnom leksikonu, tvrdi se u novoj studiji.

Otkrića su namijenjena samcima kako bi lakše pronašli partnera putem internet stranica ovakve vrste, a preporučuje se korištenje riječi "ambiciozan", "pažljiv", "sladak", "radišan" "obazriv" su opisi koji najčešće privlače pažnju muškaraca na internetu.

Istraživači su utvrdili da su se riječi promijenile u posljednje dvije godine. Tako je riječ "umiljata" prije dvije godine bila na prvom mjestu, a sada je na trećem. Kod muškaraca je u fokusu izgled koji privlači žene.

Top 10 riječi koje koriste muškarci na profilu: 1. Fit 2. Pažljiv 3. Spontant 4. "Otvoren" 5. Optimističan 6. Inteligentan 7. Strastven
  1. Nježan
  2. Razgovjetan
  3. Ambiciozan

Top 10 riječi koje koriste žene na profilu:

  1. Ambiciozna
  2. Pažljiva
  3. Umiljata
  4. Radišna
  5. Promišljena
  6. Fit
  1. Kreativna
  2. Racionalna
  3. Spontana
  4. Energična

Najgore riječi za žene su duhovna, mirna, ovisna, razgovjetna i dobar slušatelj, dok su za muškarce to miran, duhovan, pun poštovanja, dobar slušatelj i brižan.

Rezultati istraživanja objavljeni su na internet stranici za traženje partnera "eHarmony".