Ljubav i veze
0

Tajni načini da je uzbudite

Sarajevo-x.com
Tek ste upoznali djevojku koja vam se dopada i jasno osjećate seksualnu privlačnost koja vlada između vas. Hemija je odlična, ali još uvijek se ne usuđujete učiniti prvi korak. Možda i nećete vi morati inicirati seks ukoliko primijeniti nekoliko jednostavnih taktika koje će probuditi njenu divlju stranu.

Ugasite telefon Izašli ste na sastanak koji će vjerovatno trajati oko dva sata ukoliko se ne završi u vašoj ili njenoj spavaćoj sobi. Stoga ugasite svoj mobilni aparat i fokusirajte se samo na nju. To će joj pokazati da ste zaista zainteresirani i poželjet će vas u krevetu.

Popravite nešto Muškarci koji popravljaju stvari u kvaru – tostere, razne aparate, mobilne aparate ili samo mijenjaju sijAlicu, na žene ostavljaju nevjerovatan dojam koji izrađa jaku seksualnu privlačnost. Stoga nađite nešto što ne funkcioniše kako treba, popravite to, a ona će vama popraviti dan.

Pročitajte knjigu Muškarac koji ženu u neformalnoj konverzaciji iznenadi poznavanjem sadržaja neke knjige automatski postaje strašno interesantan. Važno je naglasiti da se u ovom slučaju radi o muškarcima koji naizgled djeluju apsolutno nezainteresovano za bilo kakvu literaturu, a koji pak iznenađuju svojim čitalačkim navikama. Također, bitno je kazati da ženu uzbuđuje samo onaj muškarac koji se ne razmeće znanjem i nije arogantan, već onaj koji iz pozadine dešavanja pokazuju svoju inteligenciju.

Napište joj SMS poruku dužu od pet slova Ne morate pisati poeziju, ali pokušajte biti originalni i napišite nešto drugo od uobičajnog sadržaja koji joj šaljete. Ona zna kako vam to teško pada i koliko se zapravo trudite zbog nje.

Suprotstavite joj se tokom diskusije Kada razgovarate sa djevojkom koja vam se dopada nije nužno da se složite sa svime što ona kaže kako biste je odveli u krevet. Takvim stavom postići ćete samo suprotan efekt. Smatrat će vas dosadnim i mislit će da niste u stanju razmišljati svojom glavom. Stoga slobodno kažite svoje mišljenje pa čak i onda kada se ona ne slaže s njim, bez da je napadate i budete vulgarni. Žestina vaše argumentacije probudit će njenu seksualnu žestinu.