Ljubav i veze
47

Stvarnost prve bračne noći: Spavanje, odmaranje, gledanje TV-a...

Klix.ba
Prije nego stupe u brak, mnogi parovi zamišljaju kako će izgledati njihova prva bračna noć. Mnogi misle da će ispijati šampanjac, maziti se, a onda imati seks na divnom krevetu posutom laticama ruža uz tihu muziku i u romantičnom ambijentu hotelske sobe.

No, šta je zapravo realnost i kako su neki doživjeli prvu bračnu noć, potpuno je drugačije od onoga što mnogi zamišljaju. Posjetioci Reditta su pisali o svojim iskustvima.

  1. Maženje "Po prvi put u životu sam rekao: Možemo li se samo maziti večeras?. Bio sam previše pijan."

  2. Jedete ostatke od svadbne večere i ludo se smijete "Dan je bio veoma naporan. Predvidio sam da će tako biti, pa sam rezervisao horelsku sobu u blizini zračne luke odakle smo sutradan išli na medeni mjesec. Jeli smo ostatke večere, razgovarali i smijali se do kasno. Bilo je divno."

  3. Spavanje "Bili smo i psihički i fizički iscrpljeni, pa smo otišli odmah na spavanje."

  4. Odmaranje u toploj kupki i seks

"Legli smo u ogromnu kadu u našoj hotelskoj sobi ... i imali seks."

  1. Kupanje i spavanje "Okupali smo se i zaspali."

  2. Možete gledati filmove u krevetu "Gledali smo 'Glup i gluplji' u hotelskoj sobi."

  3. Možete jesti ukusnu junk hranu "Imali smo seks, a onda smo pojeli Oreo kekse u krevetu."

  1. Možete provesti vrijeme s prijateljima "Imali smo seks, a onda smo pili s prijateljima."

  2. Spremanje za krevet kao da ste prvi put zajedno "Otišli smo kući, on mi je pomogao da se izvadim šnale iz kose, a onda smo se istuširali i otišli u krevet."

  3. Možete naručiti poslugu u sobu i šampanjac zato što napokon imate s kim provesti ostatak života "To je bilo strašno. Naručili smo poslugu u sobu, tako da nismo morali napustiti sobu, a hotel nam je dao besplatnu bocu šampanjca. Otišli smo spavati te noći omotani jedno oko drugog, potpuno iscrpljeni od svadbe. Ujutro smo se probudili na suprotnim stranama“.