{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati

S
28.6.2009. u 19:30
0
12
Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati
0
Stvari koja vaša nova djevojka ne treba znati
Svaki muškarac ima ljubavnu prošlost, male sitne tajne i privatne stvari koje na početku veze ne želi i ne treba otkrivati. Čak i u dužoj vezi, pokušajte neke stvari ostaviti samo za sebe, ističe magazin Askmen, te navodi slijedećih niz stvari koje nikako ne trebate spominjati pred novom djevojkom:
- Broj ljubavnica i seksualnih podviga

Iako je to jedna od stvari s kojom se hvalite pred prijateljima, temu o broju seksualnih partnerica preskočite. Naravno, žene će uvijek pitati, no ne morate im baš sve ispričati. Priznanje o seksu za jednu noć, kafanske avanture i slične stvari samo će potegnuti još niz pitanja.

- Troškove i visinu plate

Ukoliko ne živite zajedno, djevojka ne mora imati uvid u vaše finansije, visinu vaše plate ili telefonskog računa. No, kad prilikom zajedničkog života imate i zajedničke troškove, opet određene stvari trebate zadržati za sebe, naprimjer, vaša žena ili djevojka ne mora znati koliko potrošite kad idete van s prijateljima ili koliko košta novi mobitel.

- Porodične tajne i odnos s roditeljima

I ako imate posao, prijatelje i djevojku, ne mora značiti da ponekad ne trebate roditelje, bilo da se radi o savjetu, finansijskoj pomoći ili uslugama koje vi činite za njih. Nemojte odavati djevojci svaku sitnicu iz vašeg odnosa sa roditeljima jer tako će imati veću kontrolu nad vašim životom što bi vam se kasnije moglo osvetiti.

- Svoje slabosti i strahove

Ako pred djevojkom stalno pričate da se bojite zubara, visine ili čega već, ona će pomisliti da nema oslonca u takvom muškarcu. Pred djevojkom, iako niste, glumite jakog muškarca.

- Aktivnosti u kupaonici

Većina muškaraca nema stida prilikom razgovora o 'WC aktivnostima', a isto tako većina žena taj običaj mrzi. Koliko puta, kad i zašto idete u kupaonicu, ostavite za sebe, jer to zaista nikog drugog ne interesuje.

- Tajne vaših prijatelja

Neki parovi redovno tračaju prijatelje i njihove veze, no to nije uvijek pametno. Ako vaš najbolji prijatelj vara djevojku, a vi s njim često izlazite, pitanje je dana kad će to izazvati navalu bijesa kod vaše partnerice.

- 'Statistiku' o masturbiranju

Mnogi muškarci koji imaju redovan seks i dalje nastavljaju sa svojom omiljenom navikom, svakodnevnom masturbacijom. Samozadovoljavanje samo po sebi nije loše, no napominjanje toga u razgovoru može izazvati komplikacije. Ona može pomisliti da nije dovoljno dobra ili da vi ustvari želite seks s nekom drugom.

- Poklone i stvari bivših djevojaka

Čak i ako imate punu kuću stvari koje su vam poklonile bivše djevojke, to ne spominjite. Svaki put kad vaša sadašnja djevojka ili supruga vidi taj CD, majicu ili parfem, biće u napasti da ga baci ili sakrije od vas. Razlog JE obična ljubomora, no koja se u ovom slučaju zaista može zaobići.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: