Ljubav i veze
0

Šta sve žene vole, a muškarci iskreno mrze

Sarajevo-x.com
Mnoštvo je navika koje žene upražnjuju, a muškarci iskreno mrze. Tačnije, imaju poteškoće razumjeti skup navika koje žene na koncu čini ženama. Popularni lifestyle magazin za muškarce AskMen je sastavio listu od 17 stvari koje žene vole, a muškarci mrze. Mi vam donosimo, po našem izboru, najboljih pet.

5. Noćenje

Ništa je ne može odobrovoljiti kao mogućnost da ugrije vaš krevet do usijanja. Žene hrču, vrpolje se, i uopće remete spokojni san muškaraca. Kad se ona probudi odmorna, a vi crvenih očiju i neispavani, teško je i pomisliti da se tu radi o ljubavi.

4. Porodično okupljanje

One se mogu ponašati primjereno kada se vaša porodica okuplja. Ali muškarci, izgleda, imaju prirodnu averziju prema okupljanju članova njene mnogobrojne rodbine. Muškarac vs. rodbina je tema stara koliko i vrijeme. Nema ni smisla dodatno je objašnjavati.

3. Cvijeće i čokolade

Muškarci žele imati velike, konkretne stvari, kao što je npr. flat screen TV. Djevojke samo žele neposrednost i potvrdu vaše ljubavi. I zbog nekog azloga, niko još nije shvatio šta one ustvari žele. Vjerovatno je to, ipak, komad čokolade i nešto mrtve vegetacije.

2. Enrique Iglesias i Justin Timberlake

U svakoj ženi krije se tinejdžerka. Sve što treba jeste da zgodni muškarac “potrefi” visoke note i da se raspleše na sceni. Ovo zasigurno nisu talenti koje drugi muškarci cijene, što objašnjava disproporcionalan broj žena koje se ubrajaju u fanove Enriquea i Justina Tiberlakea.

1. Carrie Bradshaw

Čini se da je karakter koji utjelovljuje Sarah Jessica Parker idol svake urbane žene. Ona je duhovita, cool i besprijekorno odjevena. Ali i često završi u krevetu sa raznim muškarcima, puši cigarete do iznemoglosti i sobom je opsjednuti megalomanijak. Baš fantastičan uzor.