Ljubav i veze
24

Šta sve žene rade da se "riješe" napornih muškaraca

Klix.ba
Korisnice Reddita otkrile su sve radile kako bi otjerale od sebe dosadne i naporne muškarce koji im ne daju disati.

Jednostavna riječ "ne"# kod ovih muškaraca očito nije "pila vode" pa su žene morale poduzeti čudne mjere kako bi ih ostavili na miru. Neke nose lažno prstenje, zovu njihove bake ili kopaju nos na javnom mjestu.

"Jednom me jedan momak nije htio ostaviti na miru u autobusu i tada sam odlučila da samo šutim i buljim u njega. Kada je došla moja stanica izašla sam kopajući nos", rekla je jedna korisnica Reddita.

Druga je imala problem s uhođenjem. Komšija ju je pratio kada god izađe iz stana i gdje god krene. Istakla je kako je počelo biti strah.

"Tada sam odlučila da moram uraditi nešto toliko strašno da me ostavi na miru. Poaila sam se u šolju i bacila to na njega. Počeo je paničiti i više se nikada nije približio mojim vratima", kazala je.

Jedna sedamnaestogodišnjakinja imala je problem s muškarcem koji ju je kasno navečer pratio na trolejbuskoj stanici. Iz straha, prišla je najvećem muškarcu i počela se pretvarati da joj je prijatelj te ga zagrlila.

"Odmah je shvatio o čemu je riječ i nastavio je igru. Nakon što sam razgovarala dvije minute s njim, uhoda je nestao. Zahvalila sam se velikom muškarcu i on je zaista bio super. Rekao je da mu nije prvi put da glumi nekom prijatelja i da plaši jezive ljude koji maltretiraju žene", napisala je tinejdžerka.

Kada je korisnica Reddita Seila prekinula s momkom, on je nastavio slati poruke i zvati je. Prvo bi joj slao komplimente, a onda bi je vrijeđao i prijetio joj. Odlučila je pretvarati se da je promijenila broj, a da taj broj koristi neko drugi. Upalilo je.

"Jednom sam bila na užasnom sastanku nakon kojeg mi muškarac nije prestao pisati. Tada sam mu napisala dužu poruku u kojoj sam rekla kako se jedva čekam udati i roditi najmanje troje djece te da ne želim raditi već da mi je cilj udati se bogato. Nikada se nije javio", kazala je jedna od žena.

Mnoge od njih su priznale da nose lažni vjenčani prsten kako bi otjerale naporne muškarce te da to zaista upali.