{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šta sve muškarci lažu za vrijeme seksa

9.11.2013. u 18:21
3
48
Šta sve muškarci lažu za vrijeme seksa
3
Šta sve muškarci lažu za vrijeme seksa
Da žene znaju odglumiti orgazam odavno je poznato, međutim, novo je istraživanje pokazalo da to sve više čine i muškarci.
Australsko izdanje The Sunday Telegrapha provelo je istraživanje među više od 1.200 čitatelja te se pokazalo da čak 23 posto muškaraca priznaje da je nekada odglumilo orgazam svojoj partnerici. No, kako piše Huffington Post, to nije jedina laž kada je riječ o seksu i muškarcima.

Navode kako je jedno drugo istraživanje pokazalo da muškarci puno češće izgovaraju riječi poput "volim te" za vrijeme seksa, u odnosu na žene, baš kao i što znatno češće, i do četiri puta više, lažu o svojim osjećajima u strastvenim trenucima.

Čak je više od polovine muškaraca priznalo u jednoj anketi da su barem jednom lagali o svome raspoloženju vezano za seks ili tokom seksa.

Stručnjaci iz Centra za promociju seksualnog zdravlja u Indiani (SAD) navode kako su razlozi muškog laganja za vrijeme seksa, slični ili isti kao oni zbog kojih i žene lažu.

"Muškarci imaju tendenciju da lažu iz sličnih razloga kao i žene, a to je da ne povrijede svoga partnera, njegove osjećaje i slično. Podaci o tome da muškarci sve više 'glume' govori samo u prilog njihovoj sve većoj obazrivosti prema ženama", zaključili su.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: