"The Flip Side"
0

VIDEO / Šta se desi kada žena preuzme ulogu muškarca i počne zavoditi

Klix.ba
Mnogi današnji muškarci smatraju kako bi ponekad i žene trebale biti te koje će njima prve prići i započeti konverzaciju. No, šta se zaista desi kada žena preuzme ulogu muškarca? Odgovor na to dao je američki režiser Jay Diaz, koji je snimio kratki film "The Flip Side", koji je do sada pogledalo više od dva miliona ljudi.

Na početku filma, grupa žena pokušava ući u bar, ali im kažu da moraju čekati 20 minuta. U međuvremenu muškarac ulazi, a one nezadovoljno počnu gunđati i dobacivati.

U baru prilaze muškarcima i započinju razgovor s njima, postaju napadne, a to muškarce strašno živcira.

Kada počnu plesati uz omiljenu pjesmu jedna od djevojaka im se priključuje, no muškarac je odguruje uz riječi: Izvini, ali mi pokušavamo plesati".

Također, jedna od djevojaka odmjerava muškarca i govori mu: "Zaista imaš lijepe farmerice, ali bolje bi izgledale na mom podu", dok on koluta očima i ne uspijeva ništa izgovoriti.

Jedna od djevojaka je čak dobila i šamar jer je uhvatila muškarca za stražnjicu.

U videu su istaknute ključne osobine i ponašanja oba spola u noćnim barovima, samo što su u ovom slučaju uloge bile zamijenjene.

I iako se čini da su filmom više ismijani muškarci, ni žene nisu pošteđene.

Na kraju filma, djevojka se budi, dok se muškarac koji je završio u njenom stanu sprema da ide.

"Jesi li dobro, treba li ti pozvati taksi", pita ga, na što on odgovara da će prijatelji doći po njega te izlazi iz stana i pješice kreće kući.