Ljubav i veze
0

Šta pokloniti partneru za Valentinovo

Sarajevo-x.com
Nije bitno da li volite ili mrzite Valentinovo, ono je sveprisutno i veliki broj ljudi kupuje poklone svojim partnerima. Obično su u standardne poklone uključene čokoladice, srcad u crvenoj i roze boji, nakit, a ponekad, ovisno o budžetu, i poneko putovanje.

Postoji nekoliko kreativnih ideja koje će vam pomoći pri odluci šta kupiti svojim voljenim.

Za nju

Vrlo bitno je da znate da, ukoliko je vaša djevojka nekada pomenula da bi željela smršaviti, ne trebate kupovati DVD-jeve sa najnovijim vježbama. One će se sami snaći ukoliko žele smršaviti. Umjesto toga, sigurno ste morali zapaziti kada vam je govorila kako želi neku torbu, nakit ili parfem.

Možete biti kreativni i skuhati joj večeru ili organizovati cijelu noć iznenađenja, ispunjenu malim sitnicama za koje znate da ih ona voli. Ukoliko ste tek odnedavno zajedno onda možete kupiti nešto manje intimno, ali jedan poklon-bon za masažu je svakako prihvatljiv.

Za njega

Postoje korisni pokloni na kojima će vam partner uvijek biti zahvalan, ali je dobro da budete kreativne. Ukoliko to već ne posjeduje možete mu kupiti najnoviji set za brijanje ili trimer. Postoji nekoliko duhovitih poklona kao što su zvono za seks ili kecelja, ukoliko vaš dragi voli simpatične poklone.

Ako ste planirali potrošiti malo više novca kupite mu sat, čak i ako posjeduje jedan uvijek će se radovati promjeni.