Ljubav je bitna
9

Slavni parovi koji dokazuju da veza na daljinu može uspjeti

S.H.P.
Emily Blunt i John Krasinski
Emily Blunt i John Krasinski
Dok većina holivudskih parova vezu uspjeva održati veoma kratko, postoje i oni kojima ni užurbani raspored, ni daljina nisu uspjeli poremetiti ljubav.

Emily Blunt i John Krasinski upoznali su se 2008. godine. Bila je to ljubav na prvi pogled. Budući da su oboje glumci, gotovo nikada nisu bili u istom gradu, a njihov raspored je bio veoma gust. Međutim, odlučili su sebi dati šansu pa su sada već desetljeće u braku u kojem su dobili dvoje djece.

Victoria i David Beckham (Foto: EPA-EFE)
Victoria i David Beckham (Foto: EPA-EFE)

Victoria i David Beckham jedan su od najpoznatijih prova. Godinama su bili u vezi na daljinu. Naime, David je dugo živio u Californiji, a Victoria u Londonu. Međutim, udaljenost između njih nikada nije ometala njihovu ljubav. U braku su već 20 godina i imaju četvero djece.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick su u braku više od 22 godine. Njih dvoje nikada nisu dopustili da ih daljina razdvoji. Iako često bivaju sedmicama razdvojeni zbog prirode njihovog posla, Sarah je kazala da udaljenost samo jača njihovu ljubav.
Vanessa Hudgens i Austin Butler zajedno su sedam godina. Na početku veze par je živio u različitim vremenskim zonama, no uprkos tome uspjeli su očuvati svoju vezu. Na pitanje kako to uspjevaju, Butler je kazao da oboje čine sve da bi njihov partner bio sretan.
Nakon što se Nicole Kidman razvela od Toma Cruisea dugo se borila s depresijom. Tokom ovih mračnih dana upoznala je Keitha Urbana koji se u nju zaljubio na prvi pogled. Dugo su funkcionirali na daljinu, a tada je telefon bio njihov jedini saveznik. Osim toga, svaki put kada Keith ode na put, ostavi Nicole ljubavno pismo.
Supermodel Ashley i reditelj Justin Ervin vjenčali su se 2010. godine i očekuju svoje prvo dijete. Čak i nakon što su se vjenčali, dugo su bili odvojeni jer je Justin radio u Los Angelesu, dok je Ashley bila u New Yorku.
Prije nego su se vjenčali Meghan Markle i princ Harry živjeli su na različitim kontinentima. No dogovorili su se da neće proći 14 dana a da se ne vide.
Blake Lively i Ryan Reynolds nesumnjivo su jedan od omiljenijih poznatih parova. Prije nego su se vjenčali bili su najbolji prijatelji, potom su bili u vezi na daljinu, a sada su u braku. Koja je tajna njihove uspješne ljubavi? Trude se da nikada ne rade istovremeno.