{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sitnicama osvojite srce partnerice i usrećite je

26.2.2013. u 21:37
0
23
Sitnicama osvojite srce partnerice i usrećite je
0
Sitnicama osvojite srce partnerice i usrećite je
Veoma je opasno generalizovati žene i naravno da ih je nekad teško razumjeti, ipak, postoje neke stvari koje gotovo svaka žena želi. Iako ponekad izgleda da će žene ostati vječni misterij, nije tako teško udovoljiti im.
- Žene vole da se osjećaju zaštićeno, stoga svojoj partnerici često dokazujte da ste uvijek tu kada ste joj potrebni i da ste uvijek spremni da joj pomognete kada je u nevolji. Naravno, ne namećite se, pokažite da vjerujete u njenu snagu, ali da ste uz nju u svakom trenutku.

- U reklamama za parfeme često pretjeruju kada je riječ o reakcijama žene na miris muškarca, no ima pomalo istine u svemu tome. Žene vole muški miris, stoga odaberite onaj koji savršeno odgovara vašem prirodnom mirisu tijela.

- Dame vole iznenađenja, makar to bila bombonjera, romantična poruka ili buket cvijeća. To su sitnice na kojima nećete potrošiti mnogo novca, a usrećit ćete voljenu osobu.

- Svaka žena cijeni iskrenost. Stoga, ukoliko namjervate ostvariti ozbiljnu vezu od samog početka budite otvoreni i iskreni kako biste zadobili njeno povjerenje.

- Ne morate izgledati poput muškarca iz časopisa, ali vodite brigu o vašem tijelu. Odvojite vremena za svakodnevnu vježbu, tako ćete imati lijepo oblikovano tijelo, bit ćete zdraviji, a vaša partnerica zadovoljna.

- Žene cijene muškarce koji se znaju lijepo obući, stoga posvetite više pažnje svom stilu, ali ne zaboravite i na frizuru, jer je vanjski izgled, ipak, nešto što žena najprije primijeti.

- Čak i ako partnericu izvodite u najbolje restorane u gradu, zasigurno ćete je oduševiti ukoliko se potrudite da samo za nju nešto lijepo skuhate. Oboje ćete sigurno uživati u romantičnoj večeri, a ona će vam se znati zahvaliti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: