Ljubav i veze
33

SexCereal: Žitarice koje će začiniti vaš ljubavni život

Klix.ba
Nove žitarice, sa dvije posebne mješavine, za muškarce i žene, mogu znatno začiniti vaš ljubavni život. Proizvođač navodi kako su dovoljne samo tri kašike kako bi vas ispunile snagom tokom čitavog dana.

Egzotični sastojci koji pojačavaju seksualnu želju čine ove žitarice "čistom strašću u zdjeli".

"Molimo vas da proizvod koristite u razumnim količinama, inače ćete do ručka skakati po zidovima. Odaberite svoju omiljenu formulu, slijedite prijedlog za serviranje i dodajte mlijeko ili jogurt", rekao je glasnogovornik kompanije Firebox.com.

Osmišljene da pojačaju energiju i nivo hormona, SexCereal žitarice sadrže zrna kakaa i maca prah iz korijena biljke sa svojstvima afrodizijaka.

Ženska mješavina sadrži đumbir, bademe, brusnicu, sjemenke suncokreta, mekinje zobi, sjeme lana i biljke chia. U muškoj verziji nalaze se pčelinji pelud, pšenične klice, sjeme susama, borovnice, goji bobice i voće camu camu.

"Kada pojedete zdjelu ovih žitarica, uzbudit ćete se nakon nekih 20 minuta. SexCereal su stvaran, pošten, hranjiv i ukusan proizvod", rekao je tvorac žitarica Peter Ehrlich i dodao kako je na ideju došao na sajmu veganske ishrane, gdje je primijetio hranu za rješavanje brojnih zdravstvenih problema, izuzev seksualnog zdravlja.

Žitarice su polučile veliki uspjeh u SAD-u, a sada dolaze i na police evropskih prodavnica.