{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šest znakova koji vam pokazuju da žena želi više od prijateljstva

20.3.2018. u 14:51
25
52
Šest znakova koji vam pokazuju da žena želi više od prijateljstva
25
Šest znakova koji vam pokazuju da žena želi više od prijateljstva
Odnosi sa ženama bi za muškarce bili mnogo jednostavniji "samo" kada bi znali o čemu razmišljaju. Većinom se mušarci oslanjaju na intuiciju kada pokušavaju odgonetnuti da li žena želi nešto više od prijateljstva i da li svoju budućnost vidi s njima. Postoje određeni znakovi koji će vam pomoći da otklonite dilemu.
Ako se sviđate ženi, ona će uvijek željeti znati više o vama, od dnevne rutine, navika, smisla za modu, pa do načina na koji hodate i govorite. Obratit će pažnju na svaki detalj i pažljivo će slušati šta govorite, ali će vam postaviti i nekoliko pitanja kako bi dobila više informacija.

Ukoliko ste rekli da, primjera radi, volite kinesku hranu, uskoro će vas pozvati u kineski restoran. Žena kojoj se dopadate će pamtiti ono što volite i što ne volite te će to koristiti u vašim budućim razgovorima. Kad počne primjećivati sličnosti koje imate, pokazat će vam to kako biste i vi to shvatili.

Također, žena koja je spremna da s vama ode korak dalje od prijateljstva, trudit će se da provodi vrijeme s vama i tretirat će vas kao prioritet. Čak iako ima mnogo obaveza, pronaći će vrijeme kako bi bila s vama. Ako joj se sviđate, tražit će način da produži sastanak i predložiti šetnju.

Vaše ime će spomenuti svaki put kad razgovara sa svojim bliskim prijateljima. Pitat će vas da li želite upoznati njene prijatelje, a kasnije i porodicu ukoliko je zaista ozbiljna u namjeri da bude u vezi s vama.

Ako se sviđate ženi, dan će početi tako što će poslati poruku na početku i na kraju dana. Pronaći će razlog da vas pozove telefonom kako biste barem nakratko razgovarali. Također, pokazat će inicijativu i želju da ostane u kontaktu s vama.

Žena kojoj ste se svidjeli će održavati kontakt očima, a nastavit će vas gledati čak i kad skrenete pogled. Uvijek će imati osmijeh na licu, a potrudit će se i da se osjećate posebno. Također, pronaći će način da vas dodirne, stavit će ruke na vaša ramena, provući prste kroz vašu kosu ili vas jednostavno držati za ruku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: