|

Šest stvari koje muškarci silno žele

Šest stvari koje muškarci silno žele
61
Piše: E. F.
25.12.2014. u 19:42
108
komentara
61

dijeljenja
Šest stvari koje muškarci silno žele Foto: Ilustracija/Klix.ba
Očigledno je, ne biste smjeli dozvoliti muškarcu da diktira vaše ponašanje u krevetu. U slučaju da se pitate, muškarci su, u suštini, veoma jednostavna bića.
Ne traže oni ništa pretjerano ili čudno, samo žestoku damu tu i tamo, piše Cosmopolitan. U nastavku vam donosimo stvari u kojima muškarci uživaju.

1. Žele da im pričate prostoteNije baš da morate opisivati sve što se događa u trenutku spolnog odnosa ali biste zasigurno bili iznenađeni šta nekoliko izrečenih pikanterija u pravo vrijeme mogu da urade jednom muškarcu. Nije svakome ugodno govoriti o tome i ne morate ići izvan vaših granica. Riječi kao što su "vlažno", "To je tako dobro", "Jače" mogu zaista napraviti čuda.

2. Oni vole da ponekad preuzmete kontroluNema mnogo stvari koje su uzbudljivije od djevojke koja zna šta želi, a mnogo je različitih načina da se to kaže muškarcu. Natjerajte ga da legne, kažite mu da ste sada vi glavni i jednostavno uradite ono što vas zadovoljava. Natjerajte ga da bude vaš rob. Zadovoljstvo obje strane neće izostati.

3. Uživaju kada predlažete nove stvariIdeja da želite probati neku novu pozu zapravo ih uzbuđuje. Budite kreativni, napravite strašnu zabavu od toga. Koristite jacuzzi, šlag, banane... Osvježivanje starih dobrih poza također može koristiti.

Nije važno ako ono što pokušavate ne uspijeva, barem će vas uzbuditi.

4. Žele da budu iznenađeniNeki muškarci mogu biti iznenađeni ako počnete tokom seksa vaditi vibrator ispod madraca, ali staviti tamo neke stvari zaista može zapaliti svakog ljubavnika. Tako možete se koristiti raznim lubrikantima, odjevnim predmetima, kostimima...

5. Obožavaju da gledajuVizuelna simulacija uzbuđuje muškarce. Provocirajte ga seksi pozama, a ako imate ogladalo u blizini efekat će biti još bolji. Ako ste dovoljno hrabre, natjerajte muškarce da vas gledaju u najintimnijem izdanju, a dozvolite mu samo lagane dodire. Izbezumit ćete ga.

6. Vole da ih žene hrane pizzomMuškarci to jednostavno obožavaju.
Prijavi grešku


Komentari (108)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...