Korisni savjeti
0

Šest koraka do postizanja seksualne nirvane

Sarajevo-x.com
Neredovan seks može negativno utjecati na vezu i dovesti do njenog kraja. Pridržavajte se ovih korisnih savjeta i vratite iskre u spavaću sobu.

Planirani seks

Kako bi osigurali redovan seks, unaprijed sa svojim partnerom dogovorite kada ćete voditi ljubav. Zatim to jednostavno uradite. Možda ne zvuči romantično, ali je bolje imati seks na brzinu, nego ga nemati nikako.

Cijenite partnera

To što pokažete svom partneru da cijenite njegove postupke, ne samo da će utjecati da se bolje osjećate, već će unaprijediti i vašu vezu. Ujedno će vas vratiti u vrijeme kada se vrijeme provodili cijeneći i obožavajući partnera.

Dijelite kućanske poslove

Kućanski poslovi čest su izvor malih sukoba među partnerima. Zato podijelite poslove i dogovorite se kada će ko i šta raditi. Ovo će spriječiti mrzovolju, jedan od najvećih razloga zbog kojih žene odbijaju seks.

"Zapalite" spavaću sobu

Spavaću sobu učinite privlačnim i omiljenim mjesto za vođenje ljubavi. Neka vaš krevet izgleda privlačno i seksi, upalite svijeće i na zidove postavite slike vas i vašeg partnera. Iz sobe izbacite računar, TV i sve što vas može podsjećati na posao.

Raspravljate o problemima

Ako imate problem ili se ne slažete, razgovorom to riješite i spriječite da se pretvori u nešto veće. Obavezno izbjegavajte stvaranje osjećaja krivice. Nakon što argumentovano razgovarate, nastavite dalje i stvari ostavite u prošlosti.

Plešite

Jednostavno uključite muziku i plešite. Ples poboljšava lučenje hormona dopamina, koji će vas učiniti sretnim, a to prenesite i u krevet.