{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Šest karakteristika savršenog partnera za seks

30.3.2015. u 16:01
0
189
Šest karakteristika savršenog partnera za seks
0
Šest karakteristika savršenog partnera za seks
Pronaći savršenog partnera za seks je veoma teško i mnogi ljudi ne znaju koje karakteristike su potrebne za to. Eksperti za veze su izdvojili njih šest.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
1. Higijena

Svako voli voditi ljubav s osobom koja brine o čistoći i higijeni, važnim faktorima za koje svi znaju. Odaberite partnera koji vodi računa o svom tijelu. Također, ne treba zanemariti depilaciju, jer previše dlaka stvara neugodnosti. Mekana, čista i mirisna koža je privlačna svakome.

2. Oralni seks ne treba biti problem

Vi sigurno znate šta vam prija, tako da pored sebe trebate imati partnera koji neće oklijevati da vam udovolji. Ako se radi o oralnom seksu, on ne mora biti redovan, ali se treba upražnjavati barem povremeno i ovisno o raspoloženju partnera. Oralni seks dodatno može "začiniti" vaš seksualni život.

3. Budite avanturisti

Intimnost i strast nestaju ako imate "dosadnog" partnera koji se upušta u seksualne odnose tek tako. Kada birate partnera, budite sigurni da će učiniti sve kako bi istražio svoju avanturističku stranu i bio otvoren za nova seksualna zadovoljstva, koja mogu uključivati različite seksi igrice, zajedničke kupke, nove poze i zločeste ljubavne igre.

4. Seksi tijelo

Problemi s težinom ne bi trebali biti prepreka za seksualne odnose, ali je uvijek bolje biti u dobroj formi. Seksi tijelo i fleksibilnost unapređuju iskustvo i performanse u spavaćoj sobi.

5. Inovacije

Za svaku vezu su korisne promjene i dinamika, pa se preporučuje uvođenje novih stvari i u seksualni život. Pronađite partnera koji je spreman isprobati nove poze, koristiti seksi igračke, istražiti nove načine doživljavanja vrhunca i slično.

6. Fantazije

Ključ uživanja u seksu je komunikacija. Partneri trebaju razgovarati o svojim snovima, željama i fantazijama. Potražite partnera koji će vam posvetiti dovoljno pažnje, razgovarati s vama o njegovim i vašim fantazijama te ih s lakoćom ostvariti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: