"Zeleni" vibrator
0

VIDEO / Seksualna igračka spašava planetu

Sarajevo-x.com
Ekološko seksualno pomagalo nazvano Earth Angel (Zemaljski anđeo), a koje se energijom napaja preko dinama-baterije, novi je izum koji će zasigurno obradovati aktiviste za zaštitu okoliša.

Ovaj vibrator, koji se prije upotrebe puni jednostavnim okretanjem ručke kako bi se nakupila energija, najprije je bio namijenjen zemljama trećeg svijeta, u kojim su baterije i zalihe struje nepouzdane.

Irski proizvođač Camden Enterprises veliku je pozornost izazvao među ekološki osviještenim ljudima, kad je "zeleni" vibrator, inače napravljen od recikliranih materijala, ove sedmice predstavljen na sajmu elektronike u Linzu u Austriji.

"Željeli smo napraviti ekološki prijateljski nastrojenu seksualnu igračku koju će koristiti svi konzumenti, bez obzira na spol, godine ili nacionalnost", rekao je glasnogovornik kompanije koja je dizajnirala ovo pomagalo.

"Na ovom eko-vibratoru su stručnjaci radili protekle dvije godine i uzbuđeni smo što je naša vizija konačno pretvorena u stvarnost."

Za "operaciju" od sat vremena potrebno je ručku okretati osam minuta kako bi se baterija napunila energijom. Earth Angel ima četiri brzine.