Ljubav i veze
54

Seksi savjeti iz spavaće sobe pravih žena

Klix.ba
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Nakon ljeta i dana na plaži jesen je pravo vrijeme da se posvetite svome partneru, naročito kada je u pitanju igra u postelji. Zato u nastavku pročitajte šta to vole prave žene, od neobičnih ideja za predigru do najkraćeg puta za ludi orgazam.

Uđi u "zonu“ “Nikada nemojte potcijeniti moć dobro plasiranog poljupca. Izluđuje me kada me moj momak ljubi po vratu i istovremeno miluje moje uši. Osjećam trnce sve do klitorisa. Nakon nekoliko minuta počnem moliti da postanemo jedno“, kaže 27-godišnja Tess.

Govori prljavo i bezobrazno "Ne morate sve bezobrazne stvari čuvati za spavaću sobu. Ako ste vani na malo svečanijoj večeri recite svojoj djevojci za stolom kako je silno želite. Ako ste za barom dodirujte je i na uho joj šapnite šta ćete joj raditi kada dođete kući. Govoreći ženama koliko su privlačne zapravo im dajete samopouzdanje da djeluju i ostvare sve vaše fantazije“, kaže 31-ogodišnja Marianna.

Volite njene grudi "Izluđuje me kada moj momak obrati pažnju na moje grudi. I pod tim mislim da ih bukvalno zgrabi, ljubi i gricka. Toliko me uzbudi da mi je dodir dovoljan, ti su orgazmi najbolji“, kaže Laine.

Dirajte se "Znam da je čudno ali me uzbuđje kada gledam svoga momka kako sam sebe dira. Tako počinje naša igra, legnem do njega i gledam ga, trljam svoje tijelo o njegovo i uživam u tome kako ga uzbuđujem“, kaže Leslie.

Pustite je da ona vodi igru "Kada me moj vjerenik pusti da vodim glavnu igru, odnosno kada se popnem na njega i ne dozvoljavam mu da se pomakne dok ga sve vrijeme gledam u oči, osjećaj je nevjerovatan“, kaže 24-ogodišnja Brooke.

Smočite se "Svi pričaju o seksu pod tušem, ali su neprocjenjive hladne noći ili lijene nedjelje koje se mogu iskoristiti za zajedničko kupanje. Dodavanje mjehurića cijeloj stvari daje čaroliju, ali i uzbuđenje, tvrdi 29-ogodišnja Julie.

Žene vole porniće također “Ne događa se često, ali kada smo moj muž i ja u finom raspoloženju pogledamo i neki porno film. Završimo jedno preko drugog onako uživajući na kauču“, kaže Nikola.