{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Seks – igračke za početnike

S
14.11.2007. u 13:47
0
0
Seks – igračke za početnike
0
Seks – igračke za početnike
Fetiš nije samo za čudake, već za sve one koji žele isprobati nešto novo u krevetu, osvježiti i oživjeti svoj seksualni život i probuditi onu divlju stranu u sebi. Razuzdani i neobični seks konačno je postao prihvatljiv stoga se, svima onima koji to žele, konačno pruža prilika da u spavaću sobu donesu igračke i zabavu.
Marame
Mnoge žene fantaziraju o tome da im partner zaveže ruke tokom seksualnog odnosa kako bi se igrali zarobljene djevojke i dominantnog partnera. Kako biste uveli novitet u svoju spavaću sobu, nemojte odmah pokušavati sa bičevima i lisicama. Za početak je sasvim dovoljno da ruke svoje partnerice vežete svilenim maramama, ali uvijek joj ostavite dovoljno prostora da se može osloboditi ukoliko cijeli seksualni eksperiment krene krivo.

Svijeće i vosak
Ovo možda zvuči bolno, ali vosak svijeće pruža izvanredan erotski doživljaj. Neka vam svijeća uvijek bude u blizini kreveta. Kada je potpuno izludite dugom i intenzivnom predigrom, onda prospite jednu kap voska od svijeća na njeno tijelo. Njena reakcija će biti dovoljna da shvatite da li uživa u vrućem vosku ili trebate odustati od te ideje.

Povez za oči
Povežite svome partneru ili partnerici oči tokom seksualnog čina. Sva ostala čula će se izoštriti tako da ćete vi i vaš partner doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo koje ćete zasigurno željeti ponoviti. Zvuk vašeg glasa, vaš dah na partnerovoj koži bit će dodatni stimulans koji će učiniti da doživite intenzivan i dug orgazam

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: