Ljubav i veze
0

Seks – igračke za početnike

Sarajevo-x.com
Fetiš nije samo za čudake, već za sve one koji žele isprobati nešto novo u krevetu, osvježiti i oživjeti svoj seksualni život i probuditi onu divlju stranu u sebi. Razuzdani i neobični seks konačno je postao prihvatljiv stoga se, svima onima koji to žele, konačno pruža prilika da u spavaću sobu donesu igračke i zabavu.

Marame Mnoge žene fantaziraju o tome da im partner zaveže ruke tokom seksualnog odnosa kako bi se igrali zarobljene djevojke i dominantnog partnera. Kako biste uveli novitet u svoju spavaću sobu, nemojte odmah pokušavati sa bičevima i lisicama. Za početak je sasvim dovoljno da ruke svoje partnerice vežete svilenim maramama, ali uvijek joj ostavite dovoljno prostora da se može osloboditi ukoliko cijeli seksualni eksperiment krene krivo.

Svijeće i vosak Ovo možda zvuči bolno, ali vosak svijeće pruža izvanredan erotski doživljaj. Neka vam svijeća uvijek bude u blizini kreveta. Kada je potpuno izludite dugom i intenzivnom predigrom, onda prospite jednu kap voska od svijeća na njeno tijelo. Njena reakcija će biti dovoljna da shvatite da li uživa u vrućem vosku ili trebate odustati od te ideje.

Povez za oči Povežite svome partneru ili partnerici oči tokom seksualnog čina. Sva ostala čula će se izoštriti tako da ćete vi i vaš partner doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo koje ćete zasigurno željeti ponoviti. Zvuk vašeg glasa, vaš dah na partnerovoj koži bit će dodatni stimulans koji će učiniti da doživite intenzivan i dug orgazam