Ljubav i veze
25

Sedam tipova muškaraca kojim žene ne mogu odoljeti

Klix.ba
Ukoliko ste se pitali zašto neki muškarci s lakoćom privlače najbolje djevojke, sigurno je da tajna nije dobar izgled, nego određene karakterne osobine. Donosimo vam sedame tipova muškaraca kojim žene ne mogu odoljeti.

Inteligentni muškarci

Takvi muškarci vode intelektualno stimulirajuće razgovore, a potom slušaju šta žena ima reći na to. Humor je veoma bitan, jer žene vole muškarce koji ih znaju nasmijati. Svakako je pozitivno ukoliko muškarac može politiku učiniti zanimljivom za ženu. Takav joj nikad neće dosaditi. Intelektualna povezanost je veliki dio veze, a ukoliko muškarac dokaže da ona postoji, žena mu neće moći odoljeti.

Muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja

Takvi muškarci imaju vjere u sebe i asertivno se ponašaju u javnosti, pokazuju da posjeduju moć i kontrolu. Kada su u vezi, oni ne pokazuju ljubomoru niti smatraju da su im prijatelji njihovih partnerica konkurencija. To s eženama sviđa. Logično je da, ako muškarci misle da su sjajni, takav će utisak o njima imati i žene. Takvi muškarci ne traže odobrenje od žena, zbog čega ih one još više žele.

Kreativni muškarci

Radi se o spontanim muškarcima koji žive za trenutak. Oni koriste svoju kreativnost kako bi zabavili ženu na neki način, bilo da se radi o napisanoj pjesmi ili naslikanoj slici. Svaka žena se želi osjećati posebnom, a kako bi to postigao, muškaracu može biti izvor inspiracije.

Muškarci iz egzotičnih zemalja

Žene ne mogu odoljeti muškarcima iz egzotičnih zemalja, njihovom akcentu i unikatnom pogledu na svijet. Njegovi društveni običaji i svakodnevno ponašanje mogu biti pomalo čudni, ali je presudan unikatni šarm. Žene uvijek biraju muškarce koji su znatiželjni, a fasciniraju ih i oni koji dolaze iz drugačijih kultura.

Pažljivi muškarci

To su muškarci koji otvaraju vrata ženama, namiještaju stolicu, plaćaju račune i slično. Oni uvijek pozivaju ženu na sastanak s poštovanjem, dolaze po nju i poslije je voze njenoj kući. Uvijek su zainteresovani za ženske osjećaje. Kada žene imaju loša iskustva s grubim, nepažljivim i nepristojnim muškarcima, one postavljaju prioritete i shvataju da žele muškarca koji će je uvijek tretirati kako treba. Muškarci ne trebaju glumiti navedene tipove, jer to žene ubrzo shvate.

Vječni romantičar

Romantičari konstantno poklanjaju cvijeće i čokoladu, a vole i večere sa upaljenim svijećama. Svoje partnerice često pozivaju kako bi im dali do znanja da misle na njih. Kada razgovaraju sa ženama, gledaju ih u oči i govore kako se osjećaju. Žene vole biti cijenjene, a to im omogućava da pokažu da su i same romantične.

Muškarci slobodnog duha

Oni idu tamo gdje ih život odnese, često u uzbudljive avanture. Takvi muškarci voze motocikle ili zanemaruju posao kako bi svoju partnericu odveli na putovanje, a da pri tome ne brinu o posljedicama. Svaka žena voli muškarca koji je pomalo buntovnik. Sviđa joj se njegova bezbrižnost, kao i to što unosi mladalački duh u vezu. Žene vole pokušavati da ih smire, iako znaju da nikad neće uspjeti.