Saznajte šta žene privlači na vama

S
Sarajevo-x.com
8.12.2011. u 19:12
0
44
Saznajte šta žene privlači na vama
0
Saznajte šta žene privlači na vama
Muškarci se često žale da su žene komplikovane i da im se nikad ne može udovoljiti. Za žene važi isto i vrlo često se oba spola savjetuju sa prijateljima u vezi sa odnosima sa partnerom ili partnericom. Postoji nekoliko stvari koje privlače žene.
Ovo ne znači da nužno morate promijeniti svoj imidž ili se ne kupati danima pošto vaša dama voli miris muškog znoja, ali nije naodmet znati nekoliko zanimljivih stvari koje neodoljivo privlače žene.

Žene vole sijedu kosu kod muškaraca. Mnogo muškaraca pati od toga kada boja kose izgubi sjaj i kada počne da sivi. Međutim, nema potrebe za strah jer mnoge dame vole sijedu kosu i misle da je to veoma šarmantno. Anketa na match.com pokazuje da čak 72 posto ispitanica misli da je sijeda kosa atraktivna.

Muški znoj sadrži čestice koje su privlačne damama. Nije istina da svaka žena voli mokre, znojne face, ali tu i tamo im se otme neki uzdah kada vide radnike ili oznojene muzičare na bini. Ovo, naravno, nije pravilo i mnoge žene jednostavno to ne vole.

Neke žene također vole ožiljke. Poneka linija iznad obrve ili rupica od ospica na obrazu, znaju izazvati uzbuđenje kod žena. Nije pravilo da sve žene vole muškarce koji možda imaju "opasnu" prošlost, ali poneke djevojke kažu da im se sviđa kada život ispiše priču na licu njihovog voljenog.

Dosta dama voli ukrasne biljke po kući. Posebno će se rastopiti i raznježiti ukoliko vide da njihov odabranik voli biljke i da se brine o njima. Činjenica da se on brine o biljkama reći će damama da on ima strpljenja i da je pažljiv.

Žene vole muškarce koji nose naočare. Naočare odaju utisak inteligentnog i markantnog muškarca i žene jednostavno više ne vole macho tipove. Naravno, nema mjesta generalisanju, ali veliki broj žena se prije odlučuje za ovakav tip muškarca nego za "sirove muškarce načinjene od mišića", prenosi thetimesofindia.com


Komentari (44)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: